Survivor 2021: Ο Τριαντάφυλλος «μάνατζερ» και τα «giveaway» της Μαριπόζα - «Ξεσάλωσε» το Twitter

Survivor 2021: Ο Τριαντάφυλλος «μάνατζερ» και τα «giveaway» της Μαριπόζα - «Ξεσάλωσε» το Twitter

Καυστικά σχόλια για τις πρώτες κόντρες - Η τηλέθεαση του ριάλιτι επιβίωσης στην πρεμιέρα του - Μαχητές και Διάσημοι βούτηξαν στα βαθιά για ένα μπουκάλι νερό και λίγο αλεύρι

survivor-kremlidou01-mesa
To Survivor ξεκίνησε και το Twitter ξεσάλωσε. Οι φίλοι του ριάλιτι επιβίωσης φαίνεται πως περίμεναν πώς και πώς την έναρξή του και ήταν σε θέση μάχης για να σχολιάσουν τους πρωταγωνιστές του παιχνιδιού.

Το Survivor 2021 ξεκίνησε με τους διάσημους και τους μαχητές να ρίχνονται στη μάχη για να κερδίσουν αλεύρι και νερό.

Το πρώτο αγώνισμα ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό, αφού οι είκοσι παίκτες κλήθηκαν να αποδείξουν τις ικανότητές τους στο γρήγορο κολύμπι αλλά και στον στόχο. Στην πρώτη δοκιμασία οι μαχητές κατάφεραν να κερδίσουν τους διάσημους με διαφορά τεσσάρων πόντων (10-6) και έτσι να εξασφαλίσουν αλεύρι και 15 λίτρα νερού για την διαμονή τους στην καλύβα.

Οι χρήστες του Twitter για ακόμα μια φορά σχολίασαν με καυστικό τρόπο τα όσα έβλεπαν στις οθόνες τους ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που θυμήθηκαν και προηγούμενα Survivor.


Κλείσιμο
Για ένα μπουκάλι νερό και λίγο αλεύρι...

Πρεμιέρα και το μενού έχει «βουρ στο ψητό»… Ούτε βίντεο γνωριμίας, ούτε αποχαιρετισμοί στην πατρίδα, ούτε σάλτσα. Αμφότερες οι ομάδες βούτηξαν απευθείας στα βαθιά και συγκεκριμένα στα νερά για να διεκδικήσουν το πολυπόθητο πλεονέκτημα. Στο πρώτο αγώνισμα, οι Μαχητές κερδίζουν το πρώτο πλεονέκτημα: για δύο φορές έχουν δικαίωμα επιλογής αντιπάλου καθώς κατάφεραν να ανέβουν πρώτοι στην εξέδρα.

Ο Γιώργος Λιανός, σε ρόλο κεντρικού παρουσιαστή πλέον, κάνει τις απαραίτητες συστάσεις στο τηλεοπτικό κοινό. Ολοι από λίγες λέξεις, καλά προετοιμασμένες, όπως ακούγονται τουλάχιστον, και οι περισσότεροι κάνουν προσπάθεια να εντυπωσιαστεί και το τηλεοπτικό πλήθος αλλά και οι συμπαίκτες και οι αντίπαλοι… Κάποιοι μπαίνουν επιθετικά με ατάκες του τύπου: «Ο θάνατός σου, η ζωή μου», κάποιοι άλλοι βρίσκουν καταφύγιο στα κλισέ: «Ηρθα στο παιχνίδι για να ξεπεράσω τα όριά μου», «Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και πιστεύω ότι θα τα καταφέρω», «Θέλω να δω πως είναι η εμπειρία»… Ο Λιανός τους προσγειώνει απότομα: «Το φετινό Survivor θα είναι το δυσκολότερο όλων των εποχών».

Η ουσία είναι ότι όλοι θα πεινάσουν, όλοι θα κουραστούν, όλοι θα δοκιμαστούν. Κι όλοι εμείς θα διασκεδάσουμε.

Η ομάδα που θα κερδίσει θα πάρει 15 λίτρα νερό ενώ οι χαμένοι θα βολευτούν με μόλις 5 λίτρα. Το πρώτο επίσημο αγώνισμα ξεκινά και τα πρώτα ματσαρίσματα είναι γεγονός.

Ο Γιώργος Λιανός σε μία κίνηση ευγενείας στέλνει ευχή στον Σάκη Τανιμανίδη, τον οποίο διαδέχθηκε στην παρουσίαση, «με το καλό να υποδεχτεί τα δίδυμα». Την ίδια ώρα ο Τανιμανίδης με στόρι στον προσωπικό λογαριασμό του εύχεται καλή επιτυχία στον Λιανό και τον παρακινεί να το ζήσει.

Lianos_-_Tanimanidis


Επιστροφή στον Αγιο Δομίνικο και στην πρώτη μεγάλη δοκιμασία η οποία θα έχει έντονα υδάτινο χαρακτήρα.

Μιχάλης Αρναούτης εναντίον Γιώργου Κορόμι και η νίκη για τους Διάσημους είναι μάλλον εύκολη υπόθεση, με το πολύ δυνατό «αριστερό» του πυγμάχου τους. Ο James των Μαχητών θα νικήσει εύκολα τον Τριαντάφυλλο. Στη μονομαχία Μαριπόζα – Αννα Μαρία Βέλλη, δηλαδή Instagram vs Youtube η αλήθεια είναι χρειάστηκε λίγο παραπάνω χρόνος, με την παίκτρια των Μαχητών να κάνει την ανατροπή τελευταία στιγμή.

Δυνατός ο Chris ο δικηγόρος θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη απέναντι στον Γιώργο Κοψιδά, αλλά δεν θα τα καταφέρει. Οι φήμες που θέλουν την Κάτια Ταραμπανκό να είναι από τις παίκτριες που θα ξεχωρίσουν επιβεβαιώθηκαν γρήγορα με μία σαρωτική νίκη απέναντι στην Σοφία… Χαλαρός ο Πάνος Καλλίδης απλά έχασε από τον αντίπαλό του Κώστα όπως και η Ελευθερία Ελευθερίου η οποία θα χάσει από την Μαριαλένα.

Στην ίδια ρότα και ο Αλέξης Παππάς ο οποίος θα χάσει από τον Γιώργο Ασημακόπουλο και κάπως έτσι οι Μαχητές θα προηγηθούν με 5 – 3. Η Αγγελική Λάμπρη θα μειώσει για τους Διάσημους σε 5 -4 στο… παρά πέντε όπως θα πει πολύ εύστοχα ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος ομολογουμένως είναι σε εξαιρετική φόρμα, καλά διαβασμένος και το χιούμορ του βγαίνει αβίαστα.

Ο Περικλής Κονδυλάτος απέναντι στον Νίκο αν και δυνατός δεν τα καταφέρνει καθώς μάλλον του κλήρωσε απέναντι στον πιο δυνατό και γρήγορο παίκτη των Μαχητών μέχρι στιγμής. Η απόσταση των Μαχητών και πάλι αυξάνεται…

Στα δεύτερα ματσαρίσματα η Κάτια Ταραμπανκό θα βρεθεί απέναντι στην δυνατή Μαριαλένα και θα αποδείξει ότι είναι «πολύ σκληρή για να πεθάνει». Εξαιρετική παίκτρια, πρωταθλήτρια στα ριάλιτι τελικά. Το σκορ θα γίνει 6 – 5 με τους Διάσημους να πλησιάζουν. Ο Μιχάλης Αρναούτης ακόμη έρχεται ενώ ο James έχει πάρει τον πόντο για τους Μαχητές. Η Αγγελική Λάμπρη θα προσπαθήσει να μειώσει αλλά η Σοφία δεν θα της το επιτρέψει και το σκορ θα γίνει 8 -5. Αντιθέτως ο Γιώργος Κοψιδάς έχει καλή βολή και θα νικήσει μειώνοντας σε 8 -6. Το σκορ θα γίνει 9 – 6 μετά τη νίκη της Ελενας Λιλιοπούλου απέναντι στην Αννα Μαρία Βέλη και οι Μαχητές θα βρεθούν μία ανάσα πριν τη νίκη.

Την ώρα που ο Γιώργος Ασημακόπουλος έχει νικήσει και έχει ρίξει όλες τις βολές ο Τριαντάφυλλος ακόμη κολυμπά. Είναι πλέον αργά όταν φτάνει καθώς οι Μαχητές παίρνουν τη νίκη και με σκορ 10 – 6 είναι αυτοί οι οποίοι θα πάρουν τα 15 λίτρα νερό και το αλεύρι.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c83vhaki4pfd-se)


Στην παραλία, αδελφές μου

Οι εκφράσεις των Διασήμων όταν αντίκρισαν κάτι σανίδες που ήταν το σπίτι τους αξίζουν πολλά. Ούτε σκεπή, ούτε πλαϊνά καλύμματα, και σίγουρα ούτε προμήθειες αφού έχασαν. Οι Μαχητές χαρούμενοι για τη νίκη τους λειτουργούν πιο ομαδικά και όλα γίνονται πιο εύκολα.

Αντίθετα στους Διάσημους το κλίμα είναι λίγο περίεργο καθώς δεν έγινε εξαρχής ανάθεση εργασιών με αποτέλεσμα να κάνει ο καθένας ό,τι να ‘ναι… Κάτι που επεσήμανε ο Περικλής Κονδυλάτος ενοχλημένος. Ο Γιώργος Κοψίδας ήταν ο πιο ψύχραιμος ενώ ο Αλέξης Παππάς από νωρίς δείχνει τάσεις αρχηγού. Τη νύχτα, η τροπική καταιγίδα θα ταλαιπωρήσει και τις δύο ομάδες οι οποίες μούσκεμα θα χάσουν και τον ύπνο τους και κάθε ελπίδα να ξεκουραστούν.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c83wcs0puy0h-se)


Η Μαριπόζα άρχισε να ξεχωρίζει καθώς οι πρώτες μαρτυρίες των Μαχητών κάνουν λόγο για ένα κορίτσι το οποίο όταν δεν κοιμάται στην παραλία, δίνει οδηγίες στους υπολοίπους για το τι και πώς να το κάνουν.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c83wk6im22w9-se)


Στους Διάσημους ένα καβουράκι θα προκαλέσει την πρώτη διαφωνία μεταξύ Κονδυλάτου και Βέλλη

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c83wqcbc6du1-se)

Η καλύβα των Μαχητών είναι σχεδόν έτοιμη όπως και των Διασήμων με τον Παππά να έχει αναλάβει αρχηγός από μόνος του. Ανάλογες τριβές υπάρχουν και στην ομάδα των Μαχητών με κάποιους να παίρνουν λίγο περισσότερες πρωτοβουλίες.

Το «κλου» της βραδιάς ήταν φυσικά τα ότι ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος ήδη έχει φανατικό κοινό στα κοινωνικά δίκτυα, σηκώθηκε και είπε ένα τραγούδι. Ο άνθρωπος ήδη ξεχωρίζει… και πολλοί είναι οι χρήστες που εύχονται να καλοκαιριάσουμε μαζί του.

Η τηλεθέαση που σημείωσε στην πρεμιέρα του το Survivor

Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ είναι και πάλι εδώ, με τον τέταρτο κύκλο του και θέλει να βάλει τα δυνατά του για να καταγράψει μια ικανοποιητική πορεία στους πίνακες της Nielsen.

Ικανοποιητική είναι η τηλεθέαση που σημείωσε το Survivor στην πρεμιέρα του στους πίνακες της Nielsen καθώς κατέγραψε στο σύνολο 34% και στο δυναμικό κοινό 34,9%. Μάλιστα στο τέταρτο 00:00 – 00:15 έφτασαν στο 42,8% ενώ σε γενικές γραμμές κινήθηκε σταθερά πάνω από το 30%.

Ειδήσεις σήμερα:

Πόσο καλύπτει το εμβόλιο τον μεταλλαγμένο ιό

Χάρι και Μέγκαν: Αποχαιρετούν το 2020 και το «Megxit» και ζητούν... «Mextension» το 2021


Όσκαρ: Η διαφορετική τελετή του 2021 και τα μεγάλα φαβορί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης