Πάνος Καλίδης: Όσα δήλωσε για την εμφάνισή του σε μαγαζί που δεν τηρούσε τα μέτρα κατά του κορωνοϊου

Πάνος Καλίδης: Όσα δήλωσε για την εμφάνισή του σε μαγαζί που δεν τηρούσε τα μέτρα κατά του κορωνοϊου

«Εγώ τα μέτρα τα τήρησα. Κρατούσα απόσταση από τον κόσμο» είπε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής 

Panos_Kalidis
Ο Πάνος Καλίδης λίγες μέρες μετά το ρεπορτάζ της εκπομπής «Live News» στο MEGA, σχετικά με την εμφάνισή του σε μαγαζί στο οποίο υπήρχε συνωστισμός και δεν τηρούνταν τα μέτρα προστασίας κατά του κορονωϊού, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε».

«Είμαι ένας τραγουδιστής που καλούμαι να εμφανιστώ για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα σε ένα μαγαζί. Δεν μπορώ να ξέρω αν ο επιχειρηματίας τηρεί τα μέτρα ή είναι νόμιμος».  Όσο για το αν υπήρχε πράγματι στο συγκεκριμένο μαγαζί γιγαντοοθόνη με μήνυμα που έγραφε «μην ανεβάζεται stories για να μην μας πάρουν χαμπάρι», ο Πάνος Καλίδης σχολίασε: «Το τι θα παίξει στη γιγαντοοθόνη είναι αρμοδιότητα των υπευθύνων του μαγαζιού και όχι εγώ... Εγώ τα μέτρα τα τήρησα. Κρατούσα απόσταση από τον κόσμο, η ορχήστρα πέντε άτομα έμειναν κι αυτά χωρίς δουλειά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καλλίδης.

Τέλος, μίλησε για ένα περιστατικό που είχε με τον γιο του, όταν δέχτηκε τις κατηγορίες για τη συγκεκριμένη εμφάνισή του: «Παίρνοντας τον γιο μου από το σχολείο μου είπε ότι ένας φίλος του είδε στην τηλεόραση πως τραγουδούσα σε ένα μαγαζί με “πολύ κορωνοϊό”. Να γελάσεις, να λυπηθείς, να σκεφτείς ότι αυτό πιστεύουν και άλλοι συμπολίτες μου;» αναρωτήθηκε.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης