Βίγκο Μόρτενσεν: Ίσως είμαι, ίσως δεν είμαι εντελώς στρέιτ - Και βασικά να μην σας νοιάζει

Βίγκο Μόρτενσεν: Ίσως είμαι, ίσως δεν είμαι εντελώς στρέιτ - Και βασικά να μην σας νοιάζει

Ο 62χρονος ηθοποιός μιλάει για την απόφασή του να υποδυθεί έναν γκέι ρόλο στην νέα ταινία με τίτλο «Falling»

FALLING Trailer (2020) Viggo Mortensen, Drama Movie
Μια άκρως αινιγματική απάντηση για τη σεξουαλικότητά του με αφορμή τη νέα του ταινία έδωσε ο Βίγκο Μόρτενσεν. Ο 62χρονος ηθοποιός που γνωρίσαμε ως Άραγκορν στην τριλογία «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών» μίλησε στους «Times» για τον νέο του ρόλο στην ταινία «Falling». O Μόρτενσεν υποδύεται τον Τζον, έναν γκέι άντρα που προσκαλεί τον συντηρητικό πατέρα του, Γουίλις, να ζήσει μαζί με εκείνον και τον σύζυγό του, Έρικ (Τέρι Τσεν), όταν ο Γουίλις αρχίζει να εμφανίζει σημάδια άνοιας.

Μιλώντας για τον ρόλο του λέει: «Έτσι είναι οι καιροί που ζούμε πιστεύω πως είναι υγιές να έρχονται στην επιφάνεια τέτοια θέματα. Η σύντομη απάντηση είναι πως δεν το θεώρησα πρόβλημα. Και ο κόσμος με ρωτάει μετά, "Ο Τέρι Τσεν, που κάνει τον άντρα σου στην ταινία, είναι ομοφυλόφιλος;"» και συνεχίζει: «Η απάντηση είναι δεν ξέρω, και δεν θα είχα ποτέ το θράσος να ρωτήσω κάποιον αν είναι, στη διάρκεια του κάστινγκ. Και πού ξέρετε πώς είναι η ζωή μου; Συμπεραίνετε πως είμαι εντελώς στρέιτ. Ίσως είμαι, ίσως όχι. Και βασικά να μη σας νοιάζει».

Όπως εξηγεί, στόχος του είναι να «λειτουργήσει» η ταινία και ο ρόλος του Τζον να είναι «αποτελεσματικός». «Οπότε αν δεν πίστευα ότι είναι καλή ιδέα, δεν θα το έκανα», σημειώνει.

FALLING Trailer (2020) Viggo Mortensen, Drama Movie

Η προσωπική ζωή του Βίγκο Μόρτενσεν

Ο γνωστός ηθοποιός έχει διαφυλάξει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας κατά τη διάρκεια της καριέρας του. Ήταν σε σχέση με την Ισπανίδα ηθοποιό Αριάντνα Γκιλ για 11 χρόνια. Επίσης έχει αποκτήσει έναν γιο, τον 32χρονο Χένρι, από τον δέκα ετών γάμο του με την τραγουδίστρια Εξιν Σερβένκα. Οι δυο τους πήραν διαζύγιο το 1998.

Ειδήσεις σήμερα:

Εντείνεται η πίεση στις ΜΕΘ: 615 διασωληνωμένοι - Δεν πέφτει το φορτίο στη Β. Ελλάδα

Εξηγήσεις στο αυτόφωρο αναμένεται να δώσει σήμερα ο Νότης Σφακιανάκης 

Αναρρώνει στο σπίτι του στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών ο Ιερώνυμος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης