Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ: Τερμάτισε τρίτος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας στην Τοσκάνη

Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ: Τερμάτισε τρίτος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας στην Τοσκάνη

Η ομάδα του δισεκατομμυριούχου Ρώσου επιχειρηματία αγωνίστηκε με το σκάφος του που έχει το όνομα «Σκορπίδι»

ribolovlef
Ακόμη μια σημαντική διάκριση πέτυχε ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ με την ιστιοπλοϊκή του ομάδα, η οποία συμμετείχε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Nautor Swan One Design στην Τοσκάνη από τις 13 έως και τις 17 Οκτωβρίου.

Οι αγώνες φιλοξενήθηκαν στη μαρίνα του Scarlino, ενώ λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού το πρόγραμμα του 2020 έχει τελικά μονάχα δύο αγώνες.

Το σκάφος του Ντίμιτρι Ριμπολόβλεφ με το όνομα «Σκορπίδι» - ο Ρώσος επιχειρηματίας έχει και άλλο ένα αγωνιστικό σκάφος με το όνομα «Σκορπιός»- κέρδισε τις δύο από τις τέσσερις ιστιοδρομίες που έγιναν και συγκεκριμένα την πρώτη και την τρίτη. Οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν και οι πλέον κατάλληλες για τις 15 ομάδες, ενώ πραγματοποιήθηκαν μόνο 4 από τις προγραμματισμένες 11 ιστιοδρομίες, στην κατηγορία Club Swan 50.

ntswan_191009_mmuina_9558

Νικητής αναδείχθηκε το γερμανικό πλήρωμα του σκάφους Hatari, ενώ ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2019 Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ κατέκτησε την τρίτη θέση. Τη δεύτερη θέση κατέλαβε επίσης γερμανική ομάδα με το σκάφος Onegroup.

«Είμαστε χαρούμενοι με το αποτέλεσμα, αλλά και λίγο απογοητευμένοι επειδή δεν καταφέραμε να πλεύσουμε όπως θα θέλαμε τις τελευταίες δύο μέρες, έχοντας ευνοϊκές συνθήκες, που είναι και το δυνατό μας σημείο», είπε από την πλευρά του ο Χρυσός Ολυμπιονίκης Fernando Echavarri, μέλος του πληρώματος «Σκορπίδι».
Κλείσιμο
ntswan_191012_mmuina_6245

Με την θέση αυτή, η ομάδα του Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ φαίνεται πως είναι μια ανάσα από την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στην τελική κατάταξη του 2020, ενώ φαίνεται να είναι ο ιδανικός που καταφέρνει να «σπάει» την απόλυτη γερμανική κυριαρχία στην κατηγορία.

Ειδήσεις σήμερα:

Απίστευτο ατύχημα με πουλί για Αυστραλό δημοσιογράφο σε live μετάδοση - Δείτε βίντεο

Frontex: Δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν επαναπροωθήσεις στο Αιγαίο

Αγωνία για την πανδημία: Και 56χρονος μεταξύ των νεκρών - Ρεκόρ νοσηλευομένων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης