ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ: Hello Big Brother και… καλώς τις Μέλισσες πάλι

ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ: Hello Big Brother και… καλώς τις Μέλισσες πάλι

Στο ίδιο έργο τηλεθεατές και αυτή την Παρασκευή με πολύ μικρές διαφοροποιήσεις σε σχέση με όσα συνέβησαν στο σύνολο της εβδομάδας

Tiletheasi
Η Παρασκευή είναι μία ιδιαίτερη τηλεοπτικά ημέρα. Τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το prime time όπου εκεί ο ανταγωνισμός ανεβαίνει στα ύψη. Μπορεί οι «Αγριες Μέλισσες» να είναι σταθερά κυρίαρχες ωστόσο το ριάλιτι «Big Brother» έχει ανοδικές τάσεις και αυτό ήταν αναμενόμενο μετά από ένα πολύ έντονο live όπως ήταν το χθεσινό. Επιπλέον στον ανταγωνισμό μπαίνουν εκτός από αρκετές σειρές και ένα ακόμη ριάλιτι το «Bachelor» του Alpha το οποίο έχει κατοχυρώσει ένα μερίδιο.

Πολύ καλή η βραδιά για την Αγγελική Νικολούλη και το «Φως στο τούνελ», μέτριες οι επιδόσεις των υπολοίπων. Στην διάρκεια της ημέρας κυρίαρχοι αναδείχθηκαν το «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ, οι «Αταίριαστοι» στο ίδιο κανάλι, η Κατερίνα Καινούργιου, η Βίκη Καγιά με το «Shopping Star» και ο Γιώργος Πολυχρονίδης με τον «Τροχό της Τύχης».

Στα δελτία ειδήσεων η πρώτη θέση στο δυναμικό κοινό μοιράζεται μεταξύ Star και Alpha ενώ στο σύνολο πρώτος είναι ο ΣΚΑΪ. Ανοδος για τον ΑΝΤ1 χαμηλά το Open.

Δείτε αναλυτικά:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης