Τηλεθέαση: Η ΕΡΤ ήρθε, το Mega ανεβαίνει...

Νέες είσοδοι, ενδιαφέρουσες αφίξεις και ο ανταγωνισμός στα ύψη για τα τηλεοπτικά προγράμματα

Tiletheasi
Δύο νέες σειρές στην ΕΡΤ και μία εκπομπή στο Open με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου αποδεικνύουν πως φέτος δεν ησυχάζει η τηλεόραση. Οι επιδόσεις αν και μονοψήφιες στην πρεμιέρα και για τους τρεις, δείχνουν ότι υπάρχει ακόμη δρόμος προκειμένου να «κάτσει η σκόνη» και να φανεί η κατάταξη. Αισιόδοξο το γεγονός ότι η μυθοπλασία ενισχύεται αλλά και το ότι επιστρέφουν παλιές αγαπημένες συνταγές και πρόσωπα.

Πρωινή Ζώνη

Στην ενημερωτική πρωινή ζώνη προηγείται ο ΣΚΑΪ με πολύ μικρή διαφορά από τον ΑΝΤ1 στο δυναμικό κοινό αλλά στο γενικό σύνολο έχει σαφές προβάδισμα. Στην αμέσως επόμενη ζώνη όπου κυριαρχεί η ψυχαγωγία η Ζήνα Κουτσελίνη ήταν η απόλυτη νικήτρια με την «Φωλιά των Κου Κου» να ακολουθεί αποδεικνύοντας πως έχει τάσεις ανόδου το τελευταίο διάστημα. Χαμηλά το «Πάμε Δανάη» και η «Ωρα για Μελέτη» που προσπαθούν να κερδίσουν έδαφος. Ανοδος για Μαλέσκου και καλές επιδόσεις για «Ευτυχείτε».




Μεσημεριανή Ζώνη

Το «Shopping Star» τερμάτισε πρώτο στη μεσημεριανή ζώνη, το «Καλό μεσημεράκι» ακολουθεί και το «Ρουκ Ζουκ» στον ΑΝΤ1. Από κει και κάτω όλοι φλερτάρουν με μονοψήφια ενώ σημαντική πτώση στους αριθμούς για το «Style me up» και «Joker».



Απογευματινή Ζώνη

Το απόγευμα ανήκει για μία ακόμη ημέρα στα τηλεπαιχνίδια και τον Νίκο Ευαγγελάτο. Ανοδος για την Μαρία Μπεκατώρου και ελαφριά πτώση για Σμαράγδα Καρύδη.



Δελτία Ειδήσεων

Στα δελτία ειδήσεων δύο τα αξιοσημείωτα γεγονότα. Το πρώτο είναι ότι ΑΝΤ1 και Mega ισοφάρισαν στο δυναμικό κοινό ενώ το κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ πέρασε αυτό του OPEN.



Prime Time

Τέλος, στο prime time η κορυφή για ένα ακόμη βράδυ ανήκει στις «Αγριες Μέλισσες» ενώ καλές είναι οι επιδόσεις της «Φαμίλιας», του «Bachelor» και σταθερά καλή λίγο αργότερα η πορεία του «Big Brother».

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης