Βίκυ Χατζηβασιλείου: Η συγκίνηση στην πρεμιέρα της και η έκπληξη του γιου της

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Η συγκίνηση στην πρεμιέρα της και η έκπληξη του γιου της

Στην έναρξη της εκπομπής οι συνεργάτες της Βίκυς Χατζιβασιλείου, της επιφύλασσαν μερικές εκπλήξεις

viki1-1
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Πέμπτης με την εκπομπή “Γράμμα για σένα” μέσα από τη συχνότητα του Open. Η γνωστή παρουσιάστρια καλησπέρισε ξανά τους τηλεθεατές μη κρύβοντας τη χαρά αλλά και τη συγκίνησή της.

Στην έναρξη της εκπομπής οι συνεργάτες της Βίκυς Χατζιβασιλείου, της επιφύλασσαν μερικές εκπλήξεις. Η παρουσιάστρια, αφού δέχτηκε ένα μπουκέτο με λουλούδια από το σταθμό, κοίταξε στο video wall και είδε να εμφανίζονται μπροστά της πολυαγαπημένα της πρόσωπα. Την αρχή έκανε ο γιος της, Ορφέας, και ακολούθησαν ο Κώστας Καραφώτης, ο Τάκης Ζαχαράτος, ο Γιώργος Παπαδάκης και η μητέρας της.

«Καλησπέρα σας Κυρίες και Κύριοι! Δεν ξέρετε πόσο χαρούμενη είμαι που τα ξαναλέμε, δεν ξέρετε πόσο συγκινημένη είμαι που είμαστε πάλι μαζί. Θέλω να εκδηλώσω την αγάπη μου για τους συνεργάτες μου που είναι μαζί μου όλοι. Θέλω να εκδηλώσω τη χαρά μου για το Open που με δέχτηκε εδώ να συνεχίσουμε αυτό που είχαμε ξεκινήσει… Τα συναισθήματα δεν έχουν περιτύλιγμα. Δεν έχει σημασία αν μπαίνει σε πακέτο ή γράμμα… Σημασία έχει το συναίσθημα να είναι αληθινό» ήταν τα πρώτα λόγια της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Δείτε το βίντεο:

Πρεμιέρα για τη Βίκυ Χατζηβασιλείου! Η συγκίνηση και η έκπληξη του γιου της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης