Καλεσμένος στο Direct του Τάκη Χατζή ήταν το βράδυ της Τετάρτης ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τη δήλωση που είχε κάνει για το… ψάρι.
Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης και στα προβλήματα υγείας που τον έχουν ταλαιπωρήσει τα τελευταία χρόνια αλλά και στη λαχτάρα του να προλάβει να δει εγγόνι από την κόρη του.
«Ότι το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές ήταν η πιο ιερή δήλωση που έχω κάνει. Υπήρχε τότε μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα με το σύμφωνο συμβίωσης. Διάφοροι άνθρωποι ήρθαν και με βρήκαν, πριν κάνω τη δήλωση, οι οποίοι με έκαναν να πάρω την απόφαση και να βάλω τα πράγματα στη θέση τους. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Για τους άλλους, στα… παλαιότερα. Σαφέστατα και ισχύει. Είμαι 54 ετών, ότι έχω πει είναι αλήθεια. Ποτέ δεν πήρα τίποτα πίσω. Είχα πολλές περιπέτειες υγείας. Έχω κάνει τρεις επεμβάσεις εξαιρετικά επίπονες. Από το… λίπος που έβγαλα σαν ηθοποιός ζω ακόμα. Τα τέσσερα πιο αγαπημένα πρόσωπα της ζωής μου είναι η κόρη μου, η μάνα μου, η αδελφή μου και η μάνα της κόρης μου. Το όνειρό μου είναι να πεθάνω χωρίς να υποφέρω. Με έχει τυραννήσει πολύ η υγεία μου. Θέλω να δω ένα εγγονάκι, αλλά η κόρη μου, μου λέει ότι… δεν νομίζω να προλάβεις», είπε ο Απόστολος Γκλέτσος.
Σε μια καθημερινότητα που γίνεται όλο και πιο απαιτητική για τις επιχειρήσεις, εκεί όπου η πρώτη εντύπωση γίνεται πλέον online και οι επιλογές κρίνονται με ένα scroll, κάποια brands καταφέρνουν να επαναπροσδιορίσουν τον ρόλο τους με τρόπο ουσιαστικό και επωφελή. Ο Χρυσός Οδηγός είναι ένα από αυτά!
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.