Ακόμα δύο νεκροί από κορωνοϊό στη χώρα μας

Ακόμα δύο νεκροί από κορωνοϊό στη χώρα μας

Πρόκειται για δυο άνδρες 87 και 97  ετών με υποκείμενα νοσήματα   

nekros-koronoios
Ακόμη δύο νεκρού από κορωνοϊό, θρηνεί η χώρας μας. Την τελευταία του πνοή άφησε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός ένας ηλικιωμένος 87 ετών, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είχε υποκείμενα νοσήματα. Ακόμη ένας ηλικιωμένος 97 ετών με υποκείμενα νοσήματα, έχασε την μάχη στο Θριάσιο.

Σημειώνεται ότι χτες ανακοινώθηκαν 436 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 63 συνδέονται με γνωστές συρροές και 31 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 23495, εκ των οποίων το 55.5% άνδρες.

3404 (14.5%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 9525 (40.5%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

86 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 68 ετών. 22 (25.6%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 93.0%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 245 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, έχουμε 7 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 469 θανάτους συνολικά στη χώρα. 179 (38.2%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 79 έτη και το 96.6% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.


Ειδήσεις σήμερα:

Η τραγική ζωή της άγνωστης κόρης της Σοφίας Βέμπο

Κωνσταντίνος Κουλουβάτος: Έφυγε ο τελευταίος της δυναστείας των ξενοδοχείων «Αμαλία»

Ξύλο και βρισιές από τον Μέσι: «Άντε να πεθάνεις μ…, της μάνας σου το...» - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης