GNTM: Χωρισμένο στα δύο το σπίτι - Στο «στόχαστρο» ο Δημοσθένης

GNTM: Χωρισμένο στα δύο το σπίτι - Στο «στόχαστρο» ο Δημοσθένης

«Σήμερα δεν μου μιλάει ψυχή… Εκτός από τους δικούς μου» αποκάλυψε ο Δημοσθένης 

gntm-3
Η αποχώρηση της Ξένιας Μοτσκαλίδου από το GNTM έφερε εντάσεις ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους. O Δημοσθένης ήταν υποψήφιος μαζί με την Ξένια και είχε δηλώσει πως αν αποχωρήσει εκείνη θα πάρει τη θέση της. Ωστόσο, ο ίδιος δεν έκανε καμία τέτοια κίνηση, γεγονός που σχολιάστηκε από τα υπόλοιπα μοντέλα.

«Έφυγε η Ξένια χθες και ήταν σαν να μην υπήρχε και ποτέ… Είδα και τους φίλους της» σημείωσε η Ρασέλ στην κάμερα. Ο Ηρακλής, η Λία και η Μαρινέλα θεώρησαν άδικη την αποχώρηση της Ξένιας, ενώ από την άλλη ο Δημοσθένης δήλωσε πως δεν του μιλάει κανείς στο σπίτι, παρά μόνο η παρέα του.

«Σήμερα δεν μου μιλάει ψυχή… Εκτός από τους δικούς μου. Ειλικρινά έχω ηρεμήσει. Και αυτοί που μου μιλούσαν, μόνο από θέμα ευγένειας απαντούσα. Δεν θέλουν να μου μιλάνε, δεν μου μιλάνε. Είμαι πάρα πολύ κομπλέ με αυτό» σημείωσε ο Δημοσθένης στην κάμερα του GNTM.

«Το σπίτι χωρίστηκε σε δυο μεριές και έτσι θα συνεχιστεί» ανέφερε η Μαριαγάπη. «Έπεσε πολύ στα μάτια μου! Αν ένας άντρας πει κάτι, πρέπει να το κάνει και να το τηρήσει. Αλλιώς να μην το πει καν» τόνισε, στην κάμερα, ο Ηρακλής για τον συμπαίκτη του. «Φαίνεται πόσο διπρόσωπος είναι σαν άνθρωπος. Παίζει θέατρο και δουλεύει με στρατηγική» συμπλήρωσε, με τη σειρά του, ο Παναγιώτης.

Δείτε το βίντεο:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης