«Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς»: Η «παρέα» γιορτάζει στα social media τα 30 χρόνια της σειράς

«Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς»: Η «παρέα» γιορτάζει στα social media τα 30 χρόνια της σειράς

Το πρώτο επεισόδιο προβλήθηκε στις 4 Οκτωβρίου του 1990 

beverly-hills
Η θρυλική πια σειρά «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» γιορτάζει τα 30 χρόνια από το πρώτο επεισόδιο, που προβλήθηκε στις 4 Οκτωβρίου του 1990. Τη δεκαετία του '90 οι περιπέτειες της Μπρέντα και του Μπράντον στην πανάκριβη συνοικία των Η.Π.Α είχαν γίνει από τις αγαπημένες της νεολαίας που δεν έχανε επεισόδιο.

Η τηλεοπτική παρέα του «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» γιόρτασε, λοιπόν, τα 30 χρόνια της σειράς και μοιράστηκε με τους θαυμαστές της φωτογραφίες και βίντεο στα social media. H ηθοποιός Τζένι Γκαρθ, η οποία υποδυόταν την Κέλι, σημείωσε χαρακτηριστικά στο προφίλ της στο Instagram για την επέτειο των 30 χρόνων: «Μοιάζει σαν να ήταν χθες! Χαρούμενη 30ή επέτειο στην οικογένειά μου από το 90210 και όλους τους καταπληκτικούς ανθρώπους που συνέβαλαν στο να γίνει αυτό το σόου τηλεοπτική ιστορία. Και πάνω από όλα στους φοβερούς φανς μας! Σας αγαπώ». Δείτε την throwback φωτογραφία της με την υπόλοιπη παρέα της σειράς που έγραψε τηλεοπτική ιστορία τα 90s:



O ηθοποιός Μπράιαν Όστιν Γκριν, ο οποίος υποδυόταν τον Ντέιβιντ, δημοσίευσε με την σειρά του ένα βίντεο με πλάνα από τον ρόλο του:

Κλείσιμο


Οσο για την Τόρι Σπέλινγκ, η γνωστή Ντόνα της σειράς, σημείωσε στο προφίλ της: «Εις υγείαν των 30 ετών του «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς». Λατρεύω τις αδερφές και τους αδερφούς μου από το 90210 που έγιναν για μένα οικογένεια. Θα σας αγαπώ όλους για πάντα...Αγαπώ τους φανς που έκαναν πραγματικά αυτή τη σειρά κομμάτι της τηλεοπτικής ιστορίας. Μεγαλώσατε μαζί μας. Μας πιστέψατε, μας υποστηρίξατε και μας αγαπήσατε» συμπλήρωσε και δημοσίευσε φωτογραφίες με τους συμπρωταγωνιστές της από τα γυρίσματα της σειράς.



H Σάνεν Ντόχερτι, η Μπρέντα της σειράς, δημοσίευσε στα insta stories μια throwback φωτογραφία του καστ:

hills



Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Το επίκο tweet του Roland Garros για τον Στέφανο!

ΠΟΥ: Περίπου 1 στους 10 ανθρώπους μπορεί να έχει μολυνθεί από κορωνοϊό

Λάνα Ντελ Ρέι: Η… δικτυωτή μάσκα με στρας εξόργισε ακόμη και τους θαυμαστές της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης