Η Shannen Doherty στο 4o στάδιο καρκίνου: Αποκάλυψε πως ετοιμάζει βίντεο αποχαιρετισμού

Η Shannen Doherty στο 4o στάδιο καρκίνου: Αποκάλυψε πως ετοιμάζει βίντεο αποχαιρετισμού

«Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να πω στην μητέρα μου. Θέλω ο σύζυγός μου να γνωρίζει τι σημαίνει για μένα» εξομολογήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξη

shannen-doherty
Η Shannen Doherty, η οποία αγαπήθηκε με τον ρόλο της ως Brenda στα Χτυποκάρδια στο Beverly Hills, αποκάλυψε, τον Φεβρουάριο του 2020, ότι πάσχει από καρκίνο τέταρτου σταδίου στο στήθος, πέντε χρόνια αφού τον είχε «νικήσει».

Σήμερα σε συνέντευξή της στο περιοδικό Elle, η ηθοποιός μιλάει για τη δύσκολη περίοδο που διανύει. «Προσπαθώ να χαρώ όλες τις μικρές στιγμές που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν βλέπουν ή θεωρούν δεδομένες» είπε. «Τα μικρά πράγματα είναι μεγαλοπρεπή για μένα. Υπάρχει αυτό το ατελείωτο πηγάδι μέσα μας και πρέπει να συνεχίσουμε να σκάβουμε μέσα σε αυτό το πηγάδι για την δύναμη να αντιμετωπίσουμε τις αντιξοότητες, ώστε να μπορέσουμε να δούμε όλη την ομορφιά».

Μάλιστα, αποκάλυψε πως θα γράψει επιστολές και θα αφήσει βίντεο για φίλους και συγγενείς μετά τον θάνατό της. «Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να πω στην μητέρα μου. Θέλω ο σύζυγός μου να γνωρίζει τι σημαίνει για μένα. Αλλά όταν έρθει η ώρα να το κάνω, θα είναι σχεδόν το τέλος. Θα είναι σαν να νιώθεις ότι κλείνεις τον διακόπτη και εγώ δεν είμαι έτοιμη ακόμη να τον κλείσω. Νιώθω σαν να είμαι ένας πολύ, πολύ υγιής άνθρωπος. Είναι δύσκολο να ολοκληρώσεις τις υποθέσεις σου όταν νιώθεις ότι θα ζήσεις για άλλα 10 ή 15 χρόνια».

Η ηθοποιός διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού τον Μάρτιο του 2015. Μετά από μάχη δύο ετών, η ηθοποιός ανακοίνωσε πως ο καρκίνος της ήταν σε καταστολή. Ωστόσο, ακόμη και τότε, είπε πως τα επόμενα πέντε χρόνια θα ήταν κρίσιμα, καθώς ο καρκίνος επιστρέφει σχεδόν πάντα.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Check out @elleusa photo by @kurtiswarienko

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ShannenDoherty (@theshando) στις



Ειδήσεις σήμερα:

Γιάφκα στο Κουκάκι: Η προκήρυξη της ΟΛΑ ανοίγει το δρόμο για καλάσνικοφ και συνεργούς

Έκτακτη οικονομική ενίσχυση €15 εκατ. για το προσωπικό των Ένοπλων Δυνάμεων

Τσαβούσογλου για τη δολιοφθορά στο Καστελόριζο: «Σεβόμαστε την ελληνική σημαία»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης