Τι σχέση έχουν οι «Άγριες Μέλισσες» με τον «Εφιάλτη στην κουζίνα»;
Υπάρχει κάτι ή μάλλον κάποιος που συνδέει το σίριαλ με το ριάλιτι
Οι «Άγριες Μέλισσες» και ο «Εφιάλτης στην Κουζίνα» είναι δύο τελείως διαφορετικά προγράμματα, αφού πρόκειται για ένα σίριαλ εποχής και ένα ριάλιτι. Μάλιστα, δεν είναι ούτε στο ίδιο κανάλι. Παρόλαυτά υπάρχει κάτι ή μάλλον κάποιος που τα συνδέει.
Την αποκάλυψη έκανε το Πρωινό του ANT1 και έχει να κάνει με τον «Κλεομένη», το γαμπρό του «Δούκα Σεβαστού» στις «Άγριες Μέλισσες». Πρόκειται για τον απατεώνα που παντρεύτηκε την κόρη του Σεβαστού, Πηνελόπη, για να μπορέσει να πάρει κομμάτι της περιουσίας του. Ο Θανάσης Κουρλαμπάς, λοιπόν, έχει σχέση και με τον «Εφιάλτη στην Κουζίνα» του Alpha, αφού ο ηθοποιός είναι η φωνή που σπικάρει και εξηγεί τα πάντα για τα εστιατόρια που συμμετέχουν στο ριάλιτι.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.