Τζόυς Ευείδη: Δεν άντεχα να με βλέπω στο «Ρετιρέ»

Τζόυς Ευείδη: Δεν άντεχα να με βλέπω στο «Ρετιρέ»

Τι είπε η ηθοποιός για τη συνεργασία της με τον αείμνηστο Γιάννη Δαλιανίδη

Joys_Evidi
Σε τηλεοπτική εκπομπή έδωσε συνέντευξη η Τζόυς Ευείδη, η οποία μίλησε για το Ρετιρέ, τον Γιάννη Δαλιανίδη, ενώ αποκάλυψε κι ένα περιστατικό από τα γυρίσματα του «Καφέ της Χαράς».

«Εγώ ήμουν από τους πολύ τυχερούς που δεν με έβριζε ο Δαλιανίδης, αλλά γενικώς τα… έχωνε αλύπητα. Έχω να θυμάμαι την εξαιρετική σχέση με τον Γιάννη, που ήταν… δόκτωρ Τζέκιλ και μίστερ Χάιντ. Ήταν στο γύρισμα ένα φοβερός δικτάτωρ, αυστηρός και ανελέητος και μετά βγαίναμε όλοι μαζί και ήταν η χαρά του παιδιού, μας κερνούσε, τα πίναμε, χορεύαμε. Και έλεγε ότι “εγώ δεν βρίζω, μιλάω σε έντονο ύφος”.

Το Ρετιρέ δεν το έβλεπα όταν παιζόταν γιατί δεν άντεχα να με βλέπω, δεν μου άρεσα καθόλου. Τους Μεν και Δεν τους αγάπησα πολύ, περνούσα πολύ ωραία. Ήμασταν μια παρέα του τρελού, γελούσαμε πολύ την ώρα της δουλειάς. Πολλά πλάνα που κρατήθηκαν ήταν μπούρδες που κάναμε πάνω στη λήψη και όχι στην πρόβα.

Στο Καφέ της Χαράς είχαμε γυρίσματα σε ένα ξωκλήσι έξω από τα Κιούρκα και χρειάστηκε να αλλάξουμε ρούχα μέσα στο ξωκλήσι, το οποίο ήταν έρημο. Κι έγινε μια μανούρα τρελή, ήρθε μια κυρία και φώναζε “τι είναι αυτά; Δεν επιτρέπεται” και μας πέταξαν έξω και ξεβρακωθήκαμε στη φύση», είπε η Τζόυς Ευείδη.

Η Τζόυς Ευείδη μοιράζεται αναμνήσεις από τα γυρίσματα τηλεοπτικών σειρών


Ειδήσεις σήμερα

Πανδημία στη Νέα Ζηλανδία: 13 κρούσματα το τελευταίο 24ωρο

ΗΠΑ: Ομιλητής στο συνέδριο των Δημοκρατικών ο αδερφός του Τζορτζ Φλόιντ

Κορωνοϊός - Μεξικό: 266 θάνατοι και 3.571 κρούσματα σε 24 ώρες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης