H Γεωργιάννα είναι η κόρη του Γιώργουκαι της Άννας Νταλάρα. Η νεαρή κοπέλα που είναι ιδίαιτερα χαμηλών τόνων και σπανίως απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες της με μαγιό από τις διακοπές της στην Αντίπαρο.
Παρόμοιες φωτογραφίες ανέβασε στο λογαριασμό της και η μητέρα της Άννα Νταλάρα η οποία έγραψε στη λεζάντα που τις συνόδεψε: «Καλοκαιρινή ζωή. Το κορίτσι μου».
Η Γεωργιάννα, με τα μαλλιά της βρεγμένα από τη θάλασσα, φοράει ένα μαύρο μπικίνι και εντυπωσιάζει με το καλλίγραμμο σώμα της.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.