Τζόνι Ντεπ - Άμπερ Χερντ: Ο Έλον Μασκ την χτύπησε, λέει η θυρωρός

Τζόνι Ντεπ - Άμπερ Χερντ: Ο Έλον Μασκ την χτύπησε, λέει η θυρωρός

Η θυρωρός του πρώην ζευγαριού, Τρίνιτι Εσπάρτζα, ισχυρίστηκε στο δικαστήριο πως είδε μώλωπες στο πρόσωπο της Αμπερ Χερντ μετά την επίσκεψη του δισεκατομμυριούχου

johny_depp_amber_heard_art2
Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται η δίκη του πρώην ερωτευμένου ζευγαριού, Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ. Η θυρωρός του ρετιρέ που διέμεναν κατέθεσε στο δικαστήριο πως ο Έλον Μασκ, μπορεί να χτύπησε την ηθοποιό, αφήνοντάς της γδαρσίματα και μώλωπες στο πρόσωπο και όχι ο πρώην συζυγός της Τζόνι Ντεπ.

Η υπεύθυνη του θυρωρείου, Τρίνιτι Εσπάρτζα, είπε ότι δεν είδε τραυματισμούς στο πρόσωπο της Άμπερ Χερντ, αφότου ο Τζόνι Ντεπ φέρεται να της πέταξε ένα κινητό τηλέφωνο κατά τη διάρκεια ενός καβγά τους στις 21 Μαΐου 2016. Η κυρία Εσπάρτζα, δήλωσε, επίσης, ότι έβλεπε την Άμπερ Χερντ σχεδόν κάθε μέρα όλη την εβδομάδα μετά την υποτιθέμενη επίθεση με το τηλέφωνο και πως η ηθοποιός «δεν είχε κανένα σημάδι στο πρόσωπό της».

Στις 25 Μαΐου 2016, μάλιστα, η Εσπάρτζα συνεχάρη την ηθοποιό λέγοντας πως το «δέρμα της φαινόταν άψογο» και τη ρώτησε τι ενυδατική κρέμα χρησιμοποιούσε. Στη συνέχεια, στις 27 Μαΐου -έξι ημέρες μετά την υποτιθέμενη επίθεση του Τζόνι Ντεπ- είδε την Άμπερ Χερντ με «ένα κόκκινο σημάδι κάτω από το δεξί της μάτι» ενώ έδειχνε θλιμμένη.

Στη συνέχεια εξέτασε τα πλάνα ασφαλείας, ξεκινώντας από τις 21 Μαΐου, «βλέποντας τη Χερντ σε ένα πλήθος βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, κάθε μέρα της επόμενης εβδομάδας». Και πρόσθεσε: «Μεγέθυνα το πρόσωπο της Άμπερ Χερντ για να δω το βίντεο με μεγαλύτερη λεπτομέρεια. Δεν είδα μώλωπες, γδαρσίματα, πρήξιμο, κόκκινα σημάδια ή οποιουδήποτε άλλου είδους τραυματισμούς».

Η θυρωρός ισχυρίζεται ότι λίγες εβδομάδες αργότερα είδε τον Έλον Μασκ να κατεβαίνει στη ρεσεψιόν γύρω στις 9 το πρωί «και έμοιαζε σαν να ξύπνησε μόλις με ανακατωμένα μαλλιά».

Ο Τζόνι Ντεπ ισχυρίζεται πως η πρώην συμβία του διατηρούσε ταυτόχρονη σεξουαλική σχέση με τον ιδρυτή της Tesla και γκουρού της πρωτοπορίας Ελον Μασκ και τη Βρετανίδα μοντέλο Κάρα Ντελεβίν.

Κλείσιμο
Βασικός μάρτυρας κατηγορίας είναι ο πρώην σύζυγος μιας φίλης της Χερντ που κατέθεσε πως η Αμπερ διατηρούσε ταυτόχρονη σεξουαλική σχέση με τον ιδρυτή της Tesla και τη Βρετανίδα μοντέλο και ότι οι τρεις τους συνευρίσκονταν συχνά στο περίφημο ρετιρέ του Τζόνι Ντεπ στο Λος Αντζελες.

Ο 48χρονος επιχειρηματίας που στις αρχές Μαΐου έγινε για έβδομη φορά πατέρας από τη σύντροφό του Grimes, είχε χαρακτηρίσει σε συνέντευξή του τις φήμες για τον τριγωνικό δεσμό του «σαπουνόπερα» και είχε δηλώσει με περίσσια στωικότητα ότι δεν αντιλαμβάνεται τον λόγο για την τόση τοξικότητα ανάμεσα στον Ντεπ και τη Χερντ.

Στην παρακάτω εικόνα φαίνεται η Άμπερ Χερντ να είναι στο ασανσέρ του ρετιρέ μαζί με τον Έλον Μασκ 

amber-heard-elon-mask-agkalia_0


Eιδήσεις σήμερα:

Κορωνοιός: Τα «σκληρά» στοιχεία που οδήγησαν στο τέλος των πανηγυριών – Τα επόμενα βήματα

Ενθαρρυντικά στοιχεία από τη χορήγηση πλάσματος στην Ελλάδα - Τι δείχνει μελέτη

Ρουμανία: Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του ο πρέσβης της Κύπρου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης