OΓιώργος Πατούλης και η σύζυγός του, Μαρίνα Πατούλη φόρεσαν τα μαγιό τους και πραγματοποίησαν μία μίνι απόδραση στην Ανάβυσσο, προκειμένου να απολαύσουν το μπάνιο τους στη θάλασσα και να χαλαρώσουν από τη δύσκολη και απαιτητική καθημερινότητά τους.
Ο Περιφερειάρχης Αττικής, μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία που έβγαλαν με φόντο το ηλιοβασίλεμα και στην οποία ποζάρουν αγκαλιασμένοι, φορώντας τα μαγιό τους. «Η πιο όμορφη ώρα της ημέρας! Το ηλιοβασίλεμα στην Αττική μας» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που τη συνόδευε.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.