Με διαφορά 10 χρόνων κέρδισαν τον ίδιο τίτλο του MasterChef: ο Άκης Πετρετζίκης το 2010 και ο Σταύρος Βαρθαλίτης είναι ο φετινός νικητής του ριάλιτι μαγειρικής.
Πριν μερικές μέρες, όταν οι δυο τους συναντήθηκαν για καφέ στη Γλυφάδακαι μάλιστα το μοιράστηκαν στα social media, θυμήθηκαν ότι πριν από περίπου 5 χρόνια ο Σταύρος Βαρθαλίτης είχε εμφανιστεί στην εκπομπή του Άκη Πετρετζίκη, «Καν΄το όπως ο Άκης» για να μαγειρέψει κεφτεδάκια μαμαδίστικα με πατάτες κυδωνάτες.
Ο Γιάννης Πουλόπουλος από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» εξασφάλισε ένα απόσπασμα από εκείνη την πρώτη τηλεοπτική συνάντησή τους.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.