Πώς είναι να μεγαλώνεις με μπαμπά τον... Μπιλ Γκέιτς;

Πώς είναι να μεγαλώνεις με μπαμπά τον... Μπιλ Γκέιτς;

Τι είπε η κόρη του δισεκατομμυριούχου σε συνέντευξή της

jennifer-gates_
Πώς είναι να είσαι παιδί ενός από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου; Η 24χρονη κόρη του Μπιλ Γκέιτς, Τζένιφερ, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Sidlines και μίλησε για τη ζωή της.

Το μεγαλύτερο παιδί του 64χρονου ιδρυτή της Microsoft είναι πετυχημένη αναβάτης και φοιτήτρια στο δεύτερο έτος της Ιατρικής Σχολής. Οι φιλανθρωπικές αναζητήσεις του ζευγαριού μπορεί μάλιστα να ήταν αυτό που προκάλεσε για πρώτη φορά το ενδιαφέρον της να γίνει γιατρός.



Η Τζένιφερ δήλωσε ότι «γεννήθηκε μέσα σε τεράστια προνόμια» και θέλει να χρησιμοποιήσει τις ευκαιρίες της που η ίδια είχε για «να κάνει τον κόσμο λίγο καλύτερο μέρος».

Εξήγησε ότι οι γονείς της τής μιλούσαν πάντα σαν να ήταν ενήλικας και συζητούσαν στο δείπνο χωρίς κανένα δισταγμό δύσκολα θέματα όπως για το AIDS ή για το πώς πεθαίνουν παιδιά σε διάφορες χώρες.

Ο Μπιλ Γκειτς δήλωσε ότι τα τρία του παιδιά, η Τζένιφερ, ο Ρόρι και ο Φοίμπε, θα κληρονομήσουν μόνο ένα «μικρό μέρος» του πλούτου του και θα «πρέπει να βρουν τον δικό τους τρόπο» για να τα καταφέρουν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

❤️🥇🎾

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Gates (@jenniferkgates) στις



Κλείσιμο
Η 24χρονη δήλωσε στο περιοδικό ότι πιστώνει στους γονείς της ότι της έδειξαν να αγαπάει τη δια βίου μάθηση και πάντα υποστήριζαν τα ενδιαφέροντά της.

«Γεννήθηκα με τεράστια προνόμια», δήλωσε η Τζένιφερ «και νομίζω ότι πρέπει να χρησιμοποιήσω αυτές τις ευκαιρίες και να μάθω από αυτές για να βρω πράγματα για τα οποία είμαι παθιασμένη και ιδανικά να κάνω τον κόσμο ένα λίγο καλύτερο μέρος».



Η περιουσία του πατέρα της ανέρχεται σε 108,1 δισεκατομμυρία δολάρια, σύμφωνα με το Forbes, καθιστώντας τον  το δεύτερο πλουσιότερο άτομο στον κόσμο, ακριβώς πίσω από τον ιδρυτή της Amazon Jeff Bezos.

Η Τζένιφερ, η οποία έχει έναν αδελφό, τον Ρόρι, 21 ετών και την αδερφή της, Φοίμπε, 17 ετών, δήλωσε ότι ενώ οι γονείς της Μπιλ και Μελίντα, 55 ετών, «είχαν προφανώς πολλά προνόμια», είναι και οι δύο «απίστευτα εργατικοί άνθρωποι».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Love getting to spend some extra time in Europe with my Mom 💗(and @taylormalexander👯)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Gates (@jenniferkgates) στις



Έχει εμπνευστεί παρακολουθώντας τους να μαθαίνουν και να εξελίσσονται όλα αυτά τα χρόνια μέσω της δουλειάς τους με τη Microsoft και το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates, το οποίο ασχολείται με τη μείωση της φτώχειας και τη διευκόλυνση της πρόσβασης των μη προνομιούχων ανθρώπων στην εκπαίδευση.

Πηγή: Daily Mail

Ειδήσεις σήμερα: 

Μεγάλος Περίπατος: Ποιοι δρόμοι αλλάζουν κατεύθυνση - Δείτε εναλλακτικές διαδρομές

Συνεδριάζει το υπουργικό συμβούλιο: Γυναίκες οι επικρατέστερες για πρόεδροι σε Άρειο Πάγο και ΣτΕ
Τουρισμός - Tripadvisor: Στην Ελλάδα οι τρεις από τις δέκα ωραιότερες παραλίες της Ευρώπης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης