MEGA Cinema: Σαββατόβραδο στον καναπέ - «Ξαφνικά…30» και «Καλωσήρθατε στη ζούγκλα»

MEGA Cinema: Σαββατόβραδο στον καναπέ - «Ξαφνικά…30» και «Καλωσήρθατε στη ζούγκλα»

Μαγεία, χιούμορ και περιπέτεια, αύριο Σάββατο (στις 21.00 και στις 23.00) από τη μεγάλη οθόνη στο σπίτι σας

movies-2
Το αυριανό MEGA Cinema είναι  σίγουρα για όλη την οικογένεια. Οι κινηματογραφόφιλοι που θα μείνουν σπίτι, θα έχουν να διαλέξουν. Μια απίθανη ρομαντική  κομεντί και μία καταπληκτική περιπέτεια, για όλα τα γούστα.



ΞΑΦΝΙΚΑ___30


«Ξαφνικά…30» («13 going on 30», 2004), MEGA, 21.00

Η μεταφορά στον χρόνο με εναλλαγές στην ηλικία των κινηματογραφικών ηρώων, είναι ένα θέμα που βλέπουμε να διαχειρίζονται συχνά ταινίες του Χόλιγουντ με χαρακτηριστικό παράδειγμα το «Big» της Πένι Μάρσαλ για το οποίο ο Τομ Χανκς απέσπασε την πρώτη υποψηφιότητά του για Όσκαρ. Πάνω σε αυτή την συνταγή δουλεύει ο Γκάρι Γουίνικ την ταινία «Ξαφνικά…30» («13 going on 30», 2004). Συνδυάζοντας την μαγεία με το χιούμορ, η ταινία περιγράφει τις περιπέτειες που θα ζήσει ένα κοριτσάκι 13 ετών που θα «μεταμορφωθεί» σε 30χρονη γυναίκα, όταν η ευχή που κάνει για να μεγαλώσει γρήγορα, πιάνει τόπο. Να όμως που παρότι η φύση την προίκισε με αστείρευτα κάλλη, τα προβλήματά της συνεχίζονται, γιατί δεν έχει κοντά τον καλύτερό της φίλο. Στα καλύτερά της τότε, η Τζένιφερ Γκάρνερ είναι εξαιρετικά σέξι στον ρόλο της 30άρας, ενώ δίπλα της ο Μαρκ Ράφαλο υποδύεται τον φίλο της μικρής Τζένα ενώ έχει πια μεγαλώσει.




ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ_ΣΤΗ_ΖΟΥΓΚΛΑ


«Καλωσήρθατε στη ζούγκλα» («The rundown: Welcome to the jungle», 2003), MEGA, 23.00

Κλείσιμο
Στην περιπέτεια «Καλωσήρθατε στη ζούγκλα» του Πίτερ Μπεργκ πρωταγωνιστεί ο θηριώδης macho Ντουέιν Τζόνσον, γνωστός με το παρατσούκλι The Rock. Είναι ο Μπεκ, ένας πεισματάρης κυνηγός επικηρυγμένων ο οποίος αναγκάζεται να συνεργαστεί με το θήραμά του (Σον Γουίλιαμ Σκοτ), προκειμένου να βρουν ένα χαμένο χρυσωρυχείο. Όλα αυτά στις εξωτικές τοποθεσίες της ζούγκλας του Αμαζονίου και σε μια πραγματικά εκρηκτική περιπέτεια με έντονες σκηνές δράσης, καταιγιστικό χιούμορ, δεξιοτεχνικά γυρισμένες σκηνές μάχης και σε β΄ρόλο τον Κρίστοφερ Γουόκεν. Ο πολύτιμος αυτός ηθοποιός κάνει ένα χαρακτηριστικό πέρασμα στον ρόλο του διαμεσολαβητή του Μπεκ με τους εργοδότες του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης