Η Πάμελα Άντερσον ξανά γυμνή! - Δείτε φωτογραφία

Η Πάμελα Άντερσον ξανά γυμνή! - Δείτε φωτογραφία

Στα 52 της χρόνια ποζάρει σε λευκά σεντόνια, περιτριγυρισμένη από μπουκέτα λουλουδιών αφήνοντας ελάχιστα στην φαντασία για καμπάνια εταιρείας  πολυτελών οικολογικών τσαντών

pamela-anderson-arthro
Τα χρόνια μπορεί να περνάνε αλλά οι παλιές καλές συνήθειες για την πάλαι ποτέ εκρηκτική πρωταγωνίστρια της σειράς Baywatch παραμένουν σταθερές. Στα 52 της χρόνια, η Καναδή σταρ πόζαρε ολόγυμνη σε διαφημιστική καμπάνια Γαλλικού brand με οικολογικές τσάντες, ξαπλωμένη μπρούμυτα, με ροδοπέταλα να διασχίζουν την ραχοκοκαλιά της.

Σε πλήρη θέα τα καλοσχηματισμένα της οπίσθια

Με την χαρακτηριστική πλούσια ξανθιά κόμη της να πλαισιώνει το ηδυπαθές βλέμμα της, η χυμώδης σεξοβόμβα ποζάρει ολόγυμνη σε λευκά σεντόνια, περιτριγυρισμένη από μπουκέτα λουλουδιών αφήνοντας ελάχιστα στην φαντασία. Καλύπτοντας τεχνηέντως το στήθος της, άφησε σε πλήρη θέα τα καλοσχηματισμένα της οπίσθια στα οποία κατέληγαν ροδοπέταλα με αφετηρία τον αυχένα της.

Οι διαφημιστικές πόζες είναι μέρος της νέας καμπάνιας της εταιρείας Ashoka με έδρα το Παρίσι που ειδικεύεται στην κατασκευή πολυτελών οικολογικών τσαντών, φτιαγμένες αποκλειστικά από vegan υλικά από την Ιταλία, με τις φόδρες και τα λοιπά αξεσουάρ να προέρχονται από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια.

Pamela_Anderson_naked


Ακτιβίστρια, ζωόφιλη, μοιραία και διαχρονικό σύμβολο του σεξ, η Πάμελα Αντερσον έχει πάντα τον τρόπο της να απασχολεί τα media, άμεσα ή έμμεσα.

0_Pam-anderson-Ashoka3


12 φορές σεξ σε ένα βράδυ με τον Αντίλ Ραμί

Η καυτή καμπάνια για παράδειγμα, συνέπεσε χρονικά με τις δηλώσεις του ποδοσφαιριστή Αλεξάντρ Κοκόριν και πρώην συμπαίκτη του Αντίλ Ραμί με τον οποίο η Πάμελα είχε σχέση για δύο χρόνια. Ο Κοκόριν σε συνέντευξή του μέσω you tube μοιράστηκε με το παγκόσμιο κοινό όσα συζητούσαν οι παίκτες της Σότσι στα αποδυτήρια, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες σχετικά με τη σεξουαλική ζωή του Ραμί και της Πάμελα:

Κλείσιμο
pamela_rami
Ο Ραμί για την Πάμελα ήταν ο καλύτερος. Μας είπε ότι σε ένα βράδυ έκαναν σεξ 12 φορές
«Ολη η ομάδα τον ρωτούσε πώς ήταν στο κρεβάτι η Πάμελα. Μας είπε τα πάντα ο Αντίλ χωρίς δισταγμό. Μπορώ να πω ότι ακούσαμε πραγματικά πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Ολοι μας είχαμε την περιέργεια για το ίδιο πράγμα. Ο Ραμί για την Πάμελα ήταν ο καλύτερος. Μας είπε ότι σε ένα βράδυ έκαναν σεξ 12 φορές». 

Γάμος 12 ημερών

Όπως φάνηκε βέβαια από την πορεία της σχέσης τους, οι 12 φορές δεν ήταν αρκετές για τον Ραμί που φρόντιζε να ξεσπαθώνει έχοντας παράλληλες κρυφές σχέσεις, μια αποκάλυψη που καταρράκωσε την Καναδή σταρ και οδήγησε στο άδοξο τέλος της φλογερής σχέσης τους. Φυσικά σύντομα επανήλθε αφού μόλις τον Γενάρη του 2020, η Αντερσον έκανε τον πέμπτο γάμο της ζωής της, με τον 74χρονο παραγωγό και πρώην κομμωτή των διασήμων Τζον Πίτερς.

Ενας γάμος που θα μπορούσε να μπει και στο βιβλίο Γκίνες ως ο πιο σύντομος της σόουμπιζ αφού η διάρκειά του ήταν μόλις 12 ημέρες. Διάστημα αρκετό ώστε ο Πίτερς να τακτοποιήσει κάποιες οικονομικές της εκκρεμότητες ύψους 200.000 δολαρίων που μόλις διευθετήθηκαν η Αντερσον έφυγε τρέχοντας από τη συζυγική κλίνη, σύμφωνα με δηλώσεις του.

pamela-anderson-john-peters
Πάμελα Άντερσον - Τζον Πίτερς: Ένας γάμος που κράτησε μόλις 12 ημέρες


Από τη μεριά της εκείνη έσπευσε σε δική της συνέντευξη να δώσει τη δική της εκδοχή: ότι μετά από ένα αγιουρβεδικό σεμινάριο καθαρισμού της ενέργειας στην Ινδία, συνάντησε κατά την επιστροφή της τον Πίτερς.

Αν και δεν είχαν καμία σωματική επαφή, ήταν και οι δύο πολύ ενθουσιασμένοι ως παλαιοί γνώριμοι για την επανένωσή τους. Υποστήριξε επίσης ότι δεν υπάρχει κάποιο νομικό έγγραφο που να αποδεικνύει τον γάμο τους και εν κατακλείδι του ευχήθηκε να είναι καλά στην υγεία του. Αυτό που μονολεκτικά θα λέγαμε, «Φιλάκια».

Ειδήσεις σήμερα:

Απαγωγή Μαρκέλλας: Αρρωστημένη κοκκινομάλλα, ή κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας πίσω από την αρπαγή;

Ανησυχία για περισσότερα κρούσματα στον Εχίνο - Καραντίνα για να «ακινητοποιηθεί» ο κορωνοϊός

«Σεισμός» στη Βουλγαρία για τον Μπορίσοφ: Κοιμάται με ένα πιστόλι, χαρτονομίσματα των €500 και ράβδους χρυσού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης