«Η... γριά κότα έχει το ζουμί» λέει ο... θυμόσοφος ελληνικός λαός, και ίσως κάτι γνωρίζει καλύτερα.
Στην περίπτωση της Πάμελα Άντερσον, πάντως, ο όρος «γριά» δεν θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ούτε κατά διάνοια. Αν και στα 52 της χρόνια, βλέπετε, μπορεί ακόμα να... βάλει κάτω και 20άρες -κάτι που... αποδεικνύει και η κάτωθι φωτό από πρόσφατη νυχτερινή της έξοδο.
Με την τελευταία φωτογραφία, πάντως, που «ανέβασε» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η άλλοτε «σεξοβόμβα» του Baywatch μοιάζει να... αναπολεί τα παλιά, όταν πόζαρε στον φακό του Σάντε ντ' Οράζιο, κάνοντας τον ανδρικό πληθυσμό να... παραληρεί.
Η φωτογραφία σχολιάστηκε, καθώς η σέξι Πάμελα προσπαθεί εδώ και χρόνια να «χτίσει» ένα πιο... σεμνό προφίλ, έστω και στο Διαδίκτυο.
Εκείνη, όμως, μάλλον βάλθηκε να μας διαψεύσει -ή ήταν απλώς μια... αναλαμπή από τα παλιά, όταν «ξάπλωνε» στις σελίδες του Playboy.
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.
Με το νέο πρόγραμμα my K, η Κωτσόβολος διευρύνει τη σχέση με τον πελάτη πέρα από τη στιγμή της αγοράς, συνδυάζοντας αποκλειστικές προσφορές, υπηρεσίες και επιλογές εξυπηρέτησης που ανταποκρίνονται σε διαφορετικές ανάγκες.