Ο Ετεοκλής Παύλου είχε χθες τα γενέθλιά του και η σύζυγός του Ελένη Χατζίδου του έστειλε τις ευχές του και μέσα από το Instagram της. Οι δυο τους είναιένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρικαι η αγάπη τους έχει ολοκληρωθεί με τον ερχομό της κορούλας τους.
«Αυτός είναι ο δικός μου ήρωας… Και πόσο τυχερή είμαι που είναι ο άντρας που θα ζήσω μαζί του για μια ολόκληρη ζωή και ο πατέρας της κόρης μου θα τη μεγαλώσει με αρχές και αξίες? Αυτός λοιπόν ο υπέροχος άντρας σήμερα γίνεται 30 χρόνων!? ναι ναι τον μεγάλωσα στα χέρια μου? Χρόνια σου πολλά Άγγελε μου!μας κάνεις περήφανους κάθε μέρα❤️ Σ’ αγαπάμε πολύ! Ελενη-Μελιτα Δημητρα», έγραφε η ανάρτηση της Ελένης Χατζίδου.
Από τις τελευταίες βόλτες στην πόλη μέχρι το πρώτο βράδυ στο νησί, τα γυναικεία παπούτσια της νέας συλλογής Parex SS26 είναι σχεδιασμένα για όλες τις μικρές μεταβάσεις του καλοκαιριού
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.