Η Ελένη Χατζίδου αποκάλυψε ποιος τη βοήθησε να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης

Η Ελένη Χατζίδου αποκάλυψε ποιος τη βοήθησε να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης

«Δεν θα σας πω ότι θα γίνει εύκολα και ναι εγώ έχω και απίστευτη βοήθεια από τον personal trainer της καρδιάς μου Ετεοκλή Παύλου», εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια

Eleni_Xatzidou
Η Ελένη Χατζίδου πριν από λίγους μήνες έγινε για πρώτη φορά μαμά και η χαρά της δεν περιγράφεται. Η τραγουδίστρια μπορεί να απολαμβάνει τη μητρότητα δεν παραλείπει όμως να φροντίζει τον εαυτό της με σωστή διατροφή και φυσικά γυμναστική.

Η ίδια μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram αποκάλυψε ποιος την βοήθησε να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης και δεν είναι άλλος από τον άνδρα της Ετεοκλής Παύλου.

Χαρακτηριστικά, έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε με τον Ετεοκλή Παύλου: “Αν υπάρχει έστω κ μια από εσάς που αγχώνεται η στεναχωριέται για τα κιλά της εγκυμοσύνης, φύγανε όχι μόνο από μένα αλλά κ από τον άντρα μου. Χωρίς πλάκα ξέρω ότι είναι κάτι που το σκεφτόμαστε εμείς που γεννήσαμε πρόσφατα! δε θα σας πω ότι θα γίνει εύκολα και ναι εγώ έχω κ απίστευτη βοήθεια από τον personal trainer της καρδιάς μου @eteoklispavlou ! Αλλά τα κιλά φεύγουν! Τα μπεμπάκια μας να ναι καλά, εμείς να είμαστε δυνατές κ με ψυχολογία για να τα προσέχουμε κ όλα παίρνουν τον δρόμο τους».




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης