Ο Σταύρος και ο Σταυρής είναι οι δύο φιναλίστ του μεγάλου τελικού στο φετινό MasterChef.
Μετά από μία σκληρή μάχη, την πόρτα της αποχώρησης άνοιξε η Μαρία, ενώ είχε προηγηθεί ο αποκλεισμός του Τζον.
Δεν έλειψαν μάλιστα και τα ευτράπελα, καθώς η Μαρία δάκρυσε και στη συνέχεια έκανε χιούμορ, δηλώνοντας την άρνησή της να δώσει το pin! Τελικά ακολούθησε τη διαδικασία και ευχαρίστησε τους κριτές για την εμπειρία. Πριν φύγει, όμως, ο Πάνος Ιωαννίδης έπλεξε το εγκώμιό της και της πρότεινε να δουλέψει μαζί του.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα