Τις σκέψεις και τις αναμνήσεις του μοιράστηκε μέσω Facebook o Αύγουστος Κορτώ, δημοσιεύοντας μια ασπρόμαυρη φωτογραφία αγκαλιά με τον σύζυγό του, Τάσο Σαμουηλίδη.
Ο ίδιος αναφέρει στην ανάρτησή του: «Την πρώτη φορά που είδα δυο κορίτσια να φιλιούνται - θα 'μουν γύρω στα είκοσι - απόρησα. Ως ομοφυλόφιλος, δεν καταλάβαινα την ερωτική διάσταση των γυναικών. Ευτυχώς, δεν χρειάστηκε να καταλάβω - η μία απ' τις δυο ήταν φίλη μου. Έκτοτε, η ζωή μου ήταν μια ατέλειωτη σειρά από μαθήματα - άλλα με το γλυκό, άλλα ως χαστούκια. Και πώς αλλιώς; Το ξένο, το άλλο από σένα, είναι λογικό να σε γεμίζει απορία - ακόμα κι ανασφάλεια, και φόβο. Ωστόσο, κάποια πράγματα δεν χρειάζεται να τα καταλάβεις: υπάρχουν γιατί υπάρχουν, γιατί ο άνθρωπος είναι άνθρωπος, κι η ζωή χωράει τα πάντα. Η αγάπη, δεν σηκώνει - κι ούτε χρειάζεται – ερμηνεία».
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.