Κάρα Ντελεβίν - Ολιβιέ Ρουστέινγκ: Πρωτοσέλιδος έρωτας με την υπογραφή Balmain

Κάρα Ντελεβίν - Ολιβιέ Ρουστέινγκ: Πρωτοσέλιδος έρωτας με την υπογραφή Balmain

Κάθε διαφημιστική καμπάνια του super model με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του διάσημου οίκου γίνεται θέμα προτού ακόμα κυκλοφορήσει. Αυτή τη φορά ξεπέρασαν τα όρια κάνοντας πολλούς να αναρωτιούνται αν υπάρχουν καν όρια ή αν τα πάντα είναι ρευστά και αναπάντεχα, όπως και ο έρωτας

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
ba00
Χάρη στον υπερταλαντούχο Ολιβιέ Ρουστέινγκ ο οίκος Balmain ανέκτησε τη χαμένη αίγλη του και εισήλθε με αξιώσεις -και φρεσκάδα- στη νέα του εποχή. Από την ημέρα που ο 34χρονος Γάλλος σχεδιαστής ανέλαβε τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή, το brand μπήκε ξανά στο club των μεγάλων παικτών της μόδας και δεν χάνει ευκαιρία να το δηλώνει ακόμα και μέσα από τις ανατρεπτικές καμπάνιες του.

Ο Ολιβιέ έχει φαντασία, έμπνευση, τόλμη, δημιουργικότητα. Φυσικά, όπως όλοι οι καλλιτέχνες, έχει και εμμονές. Μία από αυτές ακούει στο όνομα Κάρα Ντελεβίν. Διότι δύσκολα θα μπορούσε κανείς να περιγράψει με άλλη λέξη το μονοπώλιο της Κάρα στην καρδιά και την καλλιτεχνική έκφραση του Ολιβιέ. Αλλωστε, δεν είναι δύσκολο κανείς να ξεπεράσει τα όρια όταν έχει να κάνει με το αγαπημένο κορίτσι των οίκων Lanvin, Givenchy και Chanel. Με ιδιαίτερη εμφάνιση και ακόμα πιο ιδιαίτερη προσωπικότητα, η Κάρα, παρά την αστική καταγωγή από την πλευρά της μητέρας της (ο παππούς σερ Τζόσλιν Στίβενς είναι ανιψιός μεγαλοεκδότη περιοδικών, ενώ η γιαγιά της ήταν ακόλουθος της πριγκίπισσας Μαργαρίτας), έσπασε με αποφασιστικότητα κάθε ταμπού του βρετανικού καθωσπρεπισμού όταν δήλωσε ότι μπορεί να αρέσει στους άνδρες, προτιμά όμως να κοιμάται και να κάνει σχέσεις με γυναίκες.

ba1


Ο Ολιβιέ και η Κάρα πρωτοσυναντήθηκαν σε καλλιτεχνικά σαλόνια της Ευρώπης, όταν ακόμα και οι δύο πάλευαν να καθιερωθούν στο κλειστό λόμπ» που λέγεται βιομηχανία της μόδας. «Γνωρίστηκαν τότε, ήρθαν όμως πιο κοντά όταν ο Ολιβιέ Ρουστέινγκ ανέλαβε καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Balmain. Ουσιαστικά έψαχνε μια γυναίκα με την οποία να μπορεί να ταυτιστεί. Να την κάνει μούσα του. Το ανδρόγυνο στοιχείο στην εμφάνιση αλλά και τον χαρακτήρα της Κάρα ήταν αυτό που τον έκανε να βρει στο πρόσωπό της αυτό που ζητούσε», ισχυρίζονται άτομα από τον κύκλο του Ολιβιέ.

ba2
Ο Ολιβιέ Ρουστέινγκ αγκαλιάζει τη γυμνή Κάρα Ντελεβίν στο νέο διαφημιστικό του οίκου Balmain
ba3
Στο ανδρόγυνο στοιχείο της Κάρα ο Ολιβιέ ανακάλυψε τη μούσα του
ba6


Θάρρος & αλήθεια στην πόλη του φωτός

Η Βρετανίδα μοντέλο και ηθοποιός, που επί χρόνια αρνούνταν πεισματικά να εγκαταλείψει τα χαρακτηριστικά παχιά, σκούρα και ατίθασα φρύδια της, δημιουργώντας στο τέλος τάση, γρήγορα έγινε η καλλιτεχνική εμμονή του Ολιβιέ, ο οποίος την προτείνει δίχως εναλλακτική για τις καμπάνιες του οίκου που ηγείται. Η περσινή καμπάνια που πραγματοποιήθηκε τον χειμώνα και την οποία επιμελήθηκε ο φωτογράφος Νταν Μπελιού ήταν ένα remake της θρυλικής φωτογραφίας της Tζάνετ Τζάκσον για το εξώφυλλο του περιοδικού «Rolling Stone». Η Κάρα πόζαρε στον φακό, ενώ ο Ολιβιέ κάλυπτε με τα χέρια του το στήθος της. Οι φωτογραφίες προκάλεσαν αίσθηση στον χώρο της μόδας. Οπως άλλωστε και οι «αποκαλύψεις» από τα backstage της φωτογράφησης μέσα από τους λογαριασμούς των social media των δύο πρωταγωνιστών. Και γεννήθηκε το ερώτημα: «Μήπως τελικά ο Ολιβιέ θεωρεί την Κάρα κάτι περισσότερο από μούσα του;».

Οι υποψίες αναζωπυρώθηκαν ξανά πρόσφατα όταν ο Ολιβιέ πρότεινε στην Κάρα να πρωταγωνιστήσει και στη φετινή καμπάνια του Balmain. Αυτή τη φορά μόνη της. Χωρίς αυτό βεβαίως να σημαίνει ότι ο Ολιβιέ δεν θα έβρισκε τρόπο να βρεθεί δίπλα της, έστω για ένα story, και να βάλει φωτιά στο Instagram, όπως υποστηρίζουν κύκλοι του Παρισιού.

Κλείσιμο
ba4
Ο Γάλλος σχεδιαστής κατέχει τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του οίκου Balmain
ba5
Η Κάρα προκαλεί τον Ολιβιέ για μια βόλτα στο Παρίσι με μηχανή


Ετσι κι έγινε. Οι φωτογραφίες, κάποιες από τις οποίες το «Gala» εξασφάλισε αποκλειστικά από τον οίκο Βalmain στο Παρίσι, μοιάζουν με ακόμη ένα ερωτικό παιχνίδι. Στη νέα καμπάνια η Κάρα φωτογραφίζεται γυμνή, καλύπτοντας το κορμί της με τσάντες και άλλα αξεσουάρ του οίκου. Κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης, φυσικά, ο Ολιβιέ δεν χάνει την ευκαιρία να μπει στο πλάνο. Παίζει με τη φίλη του το γνωστό παιχνίδι «θάρρος ή αλήθεια» και ο αισθησιακός χορός μεταξύ τους ξεκινά.

Το Instagram μαρτυρά τα πάντα. Εκείνος επιλέγει θάρρος. Εκείνη τον ρωτά αν την εμπιστεύεται, της απαντά θετικά. Παρά το γεγονός ότι η Κάρα δεν έχει οδηγήσει ποτέ της μηχανάκι, παίρνει μια βέσπα και του ζητά να ανέβει για να τον πάει βόλτα. Κυκλοφορούν μαζί στο κέντρο του Παρισιού. Μετά έρχεται η σειρά της Κάρα να αποδείξει αν είναι θαρραλέα και πόσο. Ο Ολιβιέ τής ζητά να ποζάρει γυμνή στη βιτρίνα της boutique «Balmain» στο Παρίσι. Δέχεται. Ο Ολιβιέ βγάζει και αυτός τα ρούχα του, την ακολουθεί... Οι παπαράτσι μαζεύονται ακαριαία για να τους απαθανατίσουν. «Οh, mon Dieu!» αναφωνούν. Οι δυο τους στέκονται γυμνοί, τα σώματά τους ενωμένα. Ο Ολιβιέ αναρωτιέται αν οφείλει να απολογηθεί γι’ αυτό. Το παιχνίδι του με την Κάρα σίγουρα του αρέσει. Το απολαμβάνει. Στο επόμενο καρέ τη φιλά με πάθος στο στόμα.

ba7
ba8


Ολα αυτά ανέβηκαν στο Instagram, σε φωτογραφίες αλλά και stories. Τα likes έχουν ξεπεράσει τα 300.000 και συνεχώς αυξάνονται. Ο Balmain έχει κάνει την καλύτερη διαφήμιση προτού ακόμη κυκλοφορήσει η καμπάνια. «Κι όμως, δεν ήταν τρικ», επιμένουν άνθρωποι από το περιβάλλον του Ρουστέινγκ. «Ο Ολιβιέ θεωρεί την Κάρα την πλέον ερωτεύσιμη γυναίκα, γι’ αυτό και τη θέλει εμμονικά στις καμπάνιες του. Η Κάρα και ο Ολιβιέ αποτελούν ένα αχτύπητο δίδυμο που απ’ ό,τι φαίνεται θα απολαμβάνουμε για πολύ καιρό ακόμα», ακούγεται στους διαδρόμους του γαλλικού οίκου, ενώ ο καλλιτεχνικός του διευθυντής δηλώνει δημόσια «Κάρα, σ’ αγαπώ».

Πρόκειται για λανθάνουσα ερωτική σχέση όπως αυτή του αλησμόνητου Ιβ Σεν Λοράν με την πάλαι ποτέ μούσα του Κατρίν Ντενέβ, μια καλοστημένη διαφημιστική παράσταση επαγγελματιών, μια πλάκα μεταξύ δύο φίλων ή κάτι άλλο; Τι να ψιθυρίζει άραγε ο εκκεντρικός Γάλλος στο αυτί της αντισυμβατικής Βρετανίδας;


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: AFP / VISUALHELLAS.GR, GETTY IMAGES / IDEAL IMAGE
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ