Άννα Βίσση: Εριξε τα social media με τη μεγάλη μουσική βραδιά στο Mega

Άννα Βίσση: Εριξε τα social media με τη μεγάλη μουσική βραδιά στο Mega

Περισσότερα από 15,5 χιλιάδες tweets γράφτηκαν για το hastag #menoumespitimetinanna, πάνω από 3,500 για το hastag #βισση και πάνω από 3,700 για το hastag #αννα -Η «απολύτη Ελληνίδα σταρ» έκανε το βράδυ της Πρωτομαγιάς ξεχωριστό

Anna_Vissi_Mega
Την έχουν χαρακτηρίσει «η απόλυτη Ελληνίδα σταρ» και όχι άδικα. Η Άννα Βίσση έριξε χθες βράδυ τα social media και καθήλωσε στους καναπέδες χιλιάδες τηλεθεατές προσφέροντας ένα μουσικό υπερθέαμα μέσα από τη συχνότητα του Mega. Λίγα μόλις 24ωρα πριν λήξει και επίμημα το «Μένουμε Σπίτι» η σπουδαία καλλιτέχνιδα με τη φωνή της, τους εξαιρετικούς μουσικούς της αλλά και τους καλεσμένους της πρόσφερε νοσταλγία, συγκινήσεις και πολλές εκπλήξεις.

Χιλιάδες χρήστες των social media τα κατέκλυσαν με μηνύματα χαράς και ενθουσιασμού.  Λίγο μετά τις 23:00, η Άννα Βίσση καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινοί στη ζεστή αγκαλιά του MEGA, το #SpitiMeTinAnna έγινε πρώτο trend στην Ελλάδα με πολλές χιλιάδες αναρτήσεις.

Περισσότερα από 15,5 χιλιάδες tweets γράφτηκαν για το hastag #menoumespitimetinanna, πάνω από 3,500 για το hastag #βισση και πάνω από 3,700 για το hastag #αννα.

Με όλους τους χρήστες να μιλούν για το τεράστιο ταλέντο και τη διαχρονική φωνή της Άννας Βίσση, ευχαριστούσαν την ερμηνεύτρια, αλλά και το MEGA, που από κοινού φρόντισαν η φετινή Πρωτομαγιά να μείνει χαραγμένη στη μνήμη μας.

«Η επαφή μας θα συμβεί σε μια άλλη διάσταση», ήταν τα πρώτα λόγια της Άννας Βίσση, τονίζοντας: «Η μουσική είναι το ισχυρότερο αντίδοτο, ειδικά σε περιόδους απομόνωσης και μοναξιάς, ας θυμηθούμε, ας τραγουδήσουμε, ας ερωτευθούμε και ας γίνουμε όλοι μια μεγάλη παρέα όπου και αν βρισκόμαστε».

Άννα Βίσση - Ερωτευμενάκι,Κανένας,Πράγματα | "Μένουμε σπίτι με την Άννα Βίσση!" (MEGA TV) | FULL HD


Ακολουθούν μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά tweets...


Κλείσιμο


























Ειδήσεις σήμερα:

New York Times: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στους «πραγματικούς ηγέτες που ξεχωρίζουν στην κρίση»

Χρέη και νέες περιπέτειες για την οικογένεια Αγγλούπα

Διπλό επεισόδιο στον Έβρο: Δεκάδες σφαίρες έριξαν οι Τούρκοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης