Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το κορίτσι-φωτιά που πυρπόλησε πάλι την τηλεόραση

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το κορίτσι-φωτιά που πυρπόλησε πάλι την τηλεόραση

Μία δήλωση της Βίκυς Καγιά στο «Πρωινό» ήταν αρκετή για να ξαναφουντώσει η φημολογία που θέλει το εκρηκτικό τοπ μόντελ εκτός του GNTM - H αφετηρία από την Πάτρα, οι συνεργασίες στο εξωτερικό, οι σχέσεις με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον Snik

PAPAGEWRGIOU--ARTHROU
Αν και λιγομίλητη προκαλεί πολλές συζητήσεις. Αν και εσωστρεφής αρκούν μερικές κινήσεις ή αναρτήσεις της για να γραφτούν σελίδες επί σελίδων για την προσωπική ζωή της και το επαγγελματικό μέλλον της. Ελάχιστοι την γνώριζαν πριν μπει στο «GNTM» και ακόμη λιγότεροι θυμούνταν ότι το 2011 είχε στεφθεί Σταρ Ελλάς.

Κι όμως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, όσο αθόρυβη δείχνει, τόσο μεγάλη φασαρία ξέρει να προκαλεί. Πριν από λίγες ώρες, η Βίκυ Καγιά, μιλώντας στο «Πρωινό» και τη Φαίη Σκορδά για το μέλλον του ριάλιτι μόδας την επόμενη σεζόν, ανέφερε όλα τα ονόματα των συντελεστών που έχουν κληθεί για την τρίτη σεζόν πλην ενός. Αυτό της Ηλιάνας.

Η Βίκυ Καγιά απαντά στην Έλενα Χριστοπούλου - "Εύχομαι να είναι ευτυχισμένη"


Φυσικά κάτι τέτοιο έγινε αμέσως αντιληπτό και αντικείμενο συζήτησης στις δεξαμενές των ηλεκτρονικών ειδήσεων που απλά περίμεναν την επιβεβαίωση για κάτι που συζητιέται εδώ και μήνες: το ενδεχόμενο να βρεθεί το μοντέλο – κριτής εκτός ριάλιτι.

Το κανάλι δεν επιβεβαιώνει το σενάριο που την θέλει να μην είναι το τέταρτο μέλος μιας επιτυχημένης συνταγής. Σίγουρα δεν αρνείται ότι υπάρχει κάποια δυσκολία αλλά μέχρι το διαζύγιο ο δρόμος είναι μακρύς. Αλλωστε αν κάτι τέτοιο είχε αποφασιστεί, θα είχαμε μάθει το όνομα της αντικαταστάτριας.

Κλείσιμο
Ένα νέο σενάριο που κυκλοφορεί στα δημοσιογραφικά γραφεία τις τελευταίες ώρες θέλει την Ηλιάνα εντός καναλιού αλλά σε άλλο project. Η ίδια δεν σχολιάζει και σίγουρα δεν απαντά σε όλους όσοι χρησιμοποιούν το όνομά της ή την επαγγελματική δυναμική της. Δεν πέρασε άλλωστε πολύς καιρός από τότε που και πάλι είχε ξεσπάσει ντόρος καθώς ασφαλείς πληροφορίες την ήθελαν να είναι μεταξύ των προσώπων που ήθελε διακαώς ο ΣΚΑΪ για την παρουσίαση του ριάλιτι «Big Brother».

Φυσικά η ίδια το διέψευσε χαμογελώντας, ενώ η μάνατζέρ της, Ελενα Χριστοπούλου, η οποία της τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία, έκανε λόγο για απρεπή δημοσιεύματα που δεν είχαν καμία βάση. Σημασία έχει ότι το μοντέλο αρνήθηκε την πρόταση, δεν μπήκε στην διαδικασία να κάνει περαιτέρω συζητήσεις και έκανε σαφές πως το μόνο που την ενδιέφερε ήταν να αδράξει την ευκαιρία που της έδωσε το «Next top Model» έτσι ώστε να κλείσει όσο το δυνατόν περισσότερες εμπορικές συμφωνίες στον χώρο της.

Την έχασε η δημοσιογραφία την κέρδισε η πασαρέλα

Η Πατρινιά Ηλιάνα σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας και συνέχισε τις σπουδές της στο ιστορικό Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας. Παράλληλα με τις σπουδές της, ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ ενώ το 2011 εξελέγη Σταρ Ελλάς και την ίδια χρονιά εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διαγωνισμό Μις Υφήλιος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

So I finished Freud, Unorthodox, Messiah, Tiger King and The Godfather trilogy this week.. What should I watch next? 💋

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ILIANA PAPAGEORGIOU (@ilianapapageorgiou) στις



Η καριέρα της ξεκίνησε αργά αλλά είχε σταθερά ανοδική πορεία. Μία πρόταση από την Γερμανία θα την οδηγήσει να ετοιμάσει τις βαλίτσες της, όπου για ένα τρίμηνο θα δουλέψει σκληρά. Ακολουθεί το Μιλάνο όπου εκεί οι συμφωνίες είναι κάτι περισσότερο από καλές. Συνεργασία με τους Dolce & Gabbana, editorials σε μεγάλα και πολλά περιοδικά.

Δυστυχώς μία μόλυνση στο πρόσωπό της θα την θέσει εκτός Ιταλίας και εκτός πρακτορείου. Η καριέρα της θα σωθεί με τους επιδέξιους χειρισμούς της μάνατζέρ της Ελενας Χριστοπούλου η οποία θα την ωθήσει σε μία δυναμική επανεκκίνηση.



Η Ηλιάνα θα δεχτεί πρόταση από το Ford Models στο Παρίσι και στη συνέχεια θα βρεθεί στην Νέα Υόρκη. Ολη αυτή η διαδρομή έχει δόξα, έχει καριέρα αλλά έχει και τίμημα. Την απώλεια της προσωπικής ζωής, κάτι που και η ίδια θα παραδεχτεί σε συνέντευξή της.

«Γενικά στη ζωή μου είμαι στρατιώτης, αλλά τον τελευταίο χρόνο δεν είμαι γενικά στρατιώτης. Περνάω πολύ ωραία και κάνω πιο πολύ φάση στη ζωή μου και είμαι πιο χαλαρή. Δεν θυμάμαι πώς είναι, με βοηθάει όλος ο κόσμος να το θυμηθώ. Δεν ξέρω πού πάει ο κόσμος, πού βγαίνει, δεν ξέρω τι λένε, τι είναι αυτά τα καινούρια, τι είναι αυτά τα ποτά… Προσπαθώ όμως και χαίρομαι πάρα πολύ. Γιατί «έχασα» 10 χρόνια από την προσωπική μου ζωή».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

XO XO 💋 #nyc

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ILIANA PAPAGEORGIOU (@ilianapapageorgiou) στις



Στο περιοδικό «Madame Figaro» Ηλιάνα θα περιγράψει τον εαυτό της με ακρίβεια και ειλικρίνεια. «Είμαι δοτική, δε μιλάω άσχημα, δε μαλώνω. Δε μου αρέσουν οι άνθρωποι που δεν έχουν χιούμορ. Δε μου αρέσει να μου λένε ψέματα, μου αρέσει το κόκκινο χρώμα και δε θα βρεις άνθρωπο να ακούει πιο πολύ "τα πάντα" στη μουσική από μένα. Τρώω πάρα πολύ. Ότι, επειδή έχω πολλή δουλειά, ζητάω συνέχεια χάρες. Τώρα τελευταία αργώ λίγο και δε μου αρέσει. Είμαι πάρα πολύ παραπονιάρα, αλλά όχι γκρινιάρα. Πεισματάρα επαγγελματικά. Θέλω προσοχή και πολλή αγάπη από τους δικούς μου ανθρώπους».

Ο Αργυρός, ο Snik και οι φήμες για εγκυμοσύνη

Από τη στιγμή που η εντυπωσιακή Ηλιάνα εμφανίστηκε στο «GNTM», οι παπαράτσι καραδοκούσαν προκειμένου να απαθανατίσουν ένα μόνο ενσταντανέ που θα επιβεβαίωνε μία σχέση.

Οι φήμες για δεσμό με τον Κωνσταντίνο Αργυρό είναι κάτι παραπάνω από έντονες για μεγάλο χρονικό διάστημα, όμως κάθε συνάντησή τους, είτε στο Κολωνάκι είτε στο κέντρο που ο ίδιος εμφανίζεται, βαφτίζεται επαγγελματική και διαψεύδεται κι από τις δυο πλευρές. Την ίδια περίοδο «σκάει» βόμβα που θέλει το μοντέλο παντρεμένο με έναν αρχιτέκτονα στην Νέα Υόρκη από τον οποίο έχει χωρίσει. Γι' αυτό το γεγονός η ίδια δεν θα μιλήσει…

Ωστόσο, η Ηλιάνα θα παραδεχτεί μία σχέση και αυτή θα είναι με τον Snik με τον οποίο είναι μαζί και ερωτευμένοι εδώ και πολλούς μήνες. Μάλιστα το ζευγάρι εκτός από τις κοινές εμφανίσεις δεν διστάζει να μοιραστεί στιγμές του στα κοινωνικά δίκτυα, να μιλήσει ο ένας για τον άλλο και να επιδοθούν ακόμη και σε τρυφερούς εναγκαλισμούς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Happy bday 🏆

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SNIK (@snikthehustla) στις



Αν και διαφορετικοί, ταίριαξαν, ερωτεύθηκαν και μιλούν γι' αυτήν την πολυσυζητημένη σχέση τους. Από την πλευρά της εκείνη υποστηρίζει πως «Σίγουρα είναι μια αντιφατική εικόνα και είμαστε δύο άνθρωποι που μας έχει γνωρίσει ο κόσμος διαφορετικά. Αλλά δεν ξέρει πώς είμαστε εσωτερικά και ίσως εσωτερικά να είμαστε πολύ ίδιοι και να ταιριάζουμε πάρα πολύ».

Ο ίδιος, αν και δεν την κατονόμασε μιλώντας στην Lifo, περιέγραψε την σχέση και κυρίως τα συναισθήματά του. «Την ευτυχία τη βρίσκω στην ηρεμία. Μετά από μια κουραστική μέρα, ευτυχία είναι να κάτσεις στο σπίτι σου ήρεμος, με τους δικούς σου ανθρώπους, μακριά απ' όλο αυτό που ζεις στη δουλειά. Και είναι σημαντικό να έχεις σύντροφο που σε βοηθάει σε αυτό που κάνεις, όποιος έχει κάποιον που τον σαπορτάρει είναι δυνατός. Θέλεις έναν ώμο να ακουμπήσεις κάποια στιγμή, να πεις δυο-τρία πράγματα. Αυτό για μένα είναι έρωτας και αγάπη. Είμαι πολύ χαρούμενος με τα προσωπικά μου και είμαι πολύ καλά. Πρέπει να μαθαίνεις από τα λάθη σου, να δουλεύεις σκληρά, να είσαι καλός με τους γύρω σου, τους φίλους σου. Όσοι είναι γύρω μου είναι μαζί μου πολλά χρόνια. Κάθε μέρα η ζωή με μαθαίνει κάτι».

Το μέλλον, το GNTM και το ντόμινο μιας ρήξης

Μέχρι σήμερα το ψηλόλιγνο μελαχρινό κορίτσι δεν έχει εμφανιστεί εκτός εαυτού παρά μόνο ενώπιον των φερέλπιδων διαδόχων της στο ριάλιτι, όταν την εκνευρίζουν οι συμπεριφορές. Οι επαγγελματικές και προσωπικές περιπέτειές της δεν έχουν καταφέρει να την εκτροχιάσουν. Αλλωστε η ίδια δεν προκάλεσε. Βρέθηκε να «πληρώνει αμαρτίες» μιας σχέσης που πλέον βρίσκεται σε οριστική ρήξη, αυτής της Ελενας Χριστοπούλου με την Βίκυ Καγιά.

Ο σταθμός μέχρι στιγμής αποφεύγει με κάθε τρόπο να εμπλακεί σε μία προσωπική περιπέτεια η οποία πήρε λάθος διαστάσεις. Γι' αυτό και η Ηλιάνα βρίσκεται σε αναμονή. Το ζήτημα πλέον όμως είναι το ότι λόγω κορωνοϊού, σε αναμονή βρίσκεται όλο το project λόγω αδυναμίας πραγματοποίησης των κάστινγκ υποψηφίων… Ισως έτσι ο χρόνος που θα χρειαστεί μέχρι να βρεθεί μία λύση, να ηρεμήσει και τα πνεύματα. Μέχρι τότε, το τηλέφωνό της θα χτυπά και οι προτάσεις θα συνεχίσουν να γίνονται. Γιατί οι επαγγελματικοί μνηστήρες πλέον είναι πολλοί…

Ειδήσεις σήμερα

Τι προβλέπει το σχέδιο σταδιακής επιστροφής στην κανονικότητα που ανακοινώνει ο Μητσοτάκης

Τα μυστικά της μάσκας: Οι 5 κανόνες για την σωστή (και υποχρεωτική) χρήση της

Η επόμενη μέρα στην οικονομία και τον τουρισμό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης