To καλύτερο ξεκατίνιασμα βγήκε από την καραντίνα

To καλύτερο ξεκατίνιασμα βγήκε από την καραντίνα

Κανάκης VS Αρναούτογλου και Χριστοπούλου VS Καγιά: Βεντέτες μεταξύ γνωστών παρουσιαστών και κριτών - Οι προσβολές και οι αντιπαλότητες on camera στα ριάλιτι δίνουν και παίρνουν, αλλά δεν αγγίζουν τα εκατομμύρια τηλεθεατές

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
kagia-xristopoulou
Μετά από μια περίοδο όπου όλα δείχνουν διαφορετικά και το μέλλον αβέβαιο, ίσως το τελευταίο που θα σκεφτόταν κανείς θα ήταν ο καβγάς. Συνιστά κοινή διαπίστωση ότι η οποιαδήποτε αντιπαράθεση, η οποία ενδεχομένως να έχει και βάση, προσπερνιέται με συνοπτικές διαδικασίες μπροστά σε κάτι που, όσο κι αν πιέζει, σίγουρα εκλογικεύει συμπεριφορές. Οχι στην τηλεόραση, όμως. Εκεί η συνθήκη είναι πάντα διαφορετική. Ισως αυτό να είναι και το μεγάλο λάθος. Οτι η τηλεόραση αργά και σταθερά παύει να θυμίζει τον κόσμο και την κανονική ζωή. Υπάρχουν πρόσωπα που νομίζουν ότι αυτό που κάνουν ή αυτό που πρεσβεύουν είναι τόσο σημαντικό ώστε δεν μπορεί να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο που ακολουθούν οι περισσότεροι. Και επίσης υπάρχει κοινό, που όχι μόνο επιδοκιμάζει τέτοιες ακραίες ή εριστικές συμπεριφορές, αλλά και τις επικροτεί κιόλας χαρίζοντάς τους νούμερα.

Κανάκης VS Αρναούτογλου

«Θα τα λερώσω λίγο τα χέρια μου, θα μπλέξω με τα πίτουρα... Εμφανίστηκαν αυτοί οι γνωστοί άγνωστοι άνθρωποι που δεν σέβονται τίποτα και το πήραν αυτό το πράγμα και το μετέτρεψαν σε ένα απαράδεκτο κακέκτυπο. Η αντιγραφή θέλει το μέτρο της... Το βαφτίζεις και πειρατικό! Το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι το πουλάς σαν δική σου πρωτοβουλία και ιδέα. Δεν έχεις καν την εντιμότητα να πεις ότι “είδαμε στο 'Βινύλιο’ να κάνουν κάτι που μας άρεσε πάρα πολύ και αποφασίσαμε να το κάνουμε κι εμείς εδώ”. Πάλι αντιγραφέας θα είσαι, αλλά θα έχεις ένα ίχνος εντιμότητας σε αυτό που κάνεις».
arnaoutoglou-kanakis
Οι εποχές που ο Κανάκης και ο Αρναούτογλου γλεντούσαν μαζί φαντάζουν πολύ μακρινές, μια και οι δυο τους πλέον ανταλλάσσουν μπηχτές και κατηγορίες και υπόσχονται νέο γύρο αντιπαράθεσης μετά το πέρας της καραντίνας...

Με αυτά τα λόγια, υπό τη μορφή προσανάμματος, ο Αντώνης Κανάκης πριν από μερικές ημέρες κατηγόρησε τον άλλοτε κολλητό του φίλο Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι αντιγράφει την εκπομπή του «Βινύλιο». Το έκανε από άμβωνος εκπομπής και εν μέσω καραντίνας. Χρειάστηκαν μόλις λίγα λεπτά για να κυκλοφορήσει το απόσπασμα στις ιστοσελίδες αλλά και στα κοινωνικά δίκτυα όπου κάποιοι  ξαφνιάστηκαν για δύο κυρίως λόγους: Ο πρώτος αφορά το γεγονός ότι η καραντίνα λόγω πανδημίας υποβιβάζει αυτόματα σε σημασία τέτοιες αντεγκλήσεις και ο δεύτερος αφορά την περίφημη τηλεοπτική αντιγραφή. Δυστυχώς, η ελληνική τηλεόραση βασίζεται σε μεγάλο ποσοστό σε αντιγραφές ξένων format είτε κατά γράμμα, είτε σε διασκευή, είτε ως κακέκτυπο. Δεν ανησύχησε κανείς γι’ αυτό, ούτε απογοητεύτηκε ο κόσμος επειδή τα τηλεοπτικά πρόσωπα δεν ανακάλυψαν τον τροχό. Φυσικά, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απάντησε από τον αέρα της εκπομπής του: «Περιμένετε όλοι να απαντήσω, γιατί κάποιος κριτής και τιμητής των πάντων που “έσωσε” την ελεύθερη τηλεόραση και πήγε να “σώσει” και το YouTube, κατηγόρησε αυτή την εκπομπή. Ηρθαμε εδώ για να περάσουμε καλά. Ακούσαμε τόσες ανοησίες, αλλά θα πω κάτι: λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα δεν θα πέσω σε αυτό το αστείο ξεκατίνιασμα. Δεν μπορεί η Ελλάδα να περνάει τόσο δύσκολα, να χάνουμε ζωές και να ασχολούμαστε με μαλ@@ίες! Κλείνω αυτό το θέμα και σας υπόσχομαι ότι θα απαντήσω σε όλα αυτά όταν τελειώσει αυτή η ιστορία. Γιατί έχει σημασία να περνάμε καλά και όχι αυτό το αστείο ξεκατίνιασμα από τάχα σοβαρούς ανθρώπους».

Δεν έμεινε μόνο σε αυτό. Σε διαδικτυακό live του στον Χάρη Λεμπιδάκη έδωσε λίγη ακόμη έμφαση: «Είναι τόσο αστείο... Υπερχορτασμένοι να μην έχουν μέτρο για το πότε πρέπει να πουν ακόμα και το παράπονό τους, που και αυτό είναι δεκτό, θα μπορούσε να γίνει, όχι βέβαια με αυτό τον τρόπο. Αλλά η ναρκισσιστική τους διάθεση είναι τόσο πιο μεγάλη, το εγώ τους, από αυτό που συμβαίνει, που δεν καταλαβαίνουν ούτε χρονική στιγμή, ούτε για πότε το λένε, αλλά μόνο να τους βγει από μέσα τους αυτό που νομίζουν ή αυτό που επιχειρούν πολλές φορές να κάνουν τεχνηέντως για κάποιους λόγους. Εχω κάνει διάφορες εκπομπές, πάρα πολλές. Ισως κάποιοι έχουν ξεχάσει ποιες έχω κάνει. Δεν ήταν ότι εγώ ξύπνησα μια μέρα και είπα... τι μεγάλη ιδέα, τι φαντάστηκες, ρε Γρηγόρη, δεν το έχει ξανακάνει κανένας στην τηλεόραση, βγες και κάνε το! Ολα αυτά που έχω κάνει έχουν ξαναγίνει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Αλλος τα κάνει καλύτερα, άλλος χειρότερα... Αλλα δεν τα κατάφερα να τα κάνω, άλλα τα έκανα συμπαθητικά, άλλα δεν τα έκανα καθόλου καλά». Η φωτιά φούντωσε λίγο παραπάνω. Η αλήθεια όμως είναι ότι άλλες εποχές ίσως ακόμη να έκαιγε η φλόγα. Σήμερα όμως ο κόσμος κουρασμένος από τα σοβαρά δεν μπόρεσε να ασχοληθεί με τα φαιδρά. Ισως ο Γρηγόρης μετά τη λήξη όλης αυτής της κατάστασης να ξαναμιλήσει. Ισως να το κάνει και ο Αντώνης. Ιδανικά δεν θα το κάνει κανείς.

Χριστοπούλου VS Καγιά

Την Ελενα Χριστοπούλου την πρότεινε ως συνεργάτιδα του «Next Top Model» η Βίκυ Καγιά. Η αμοιβαία εκτίμηση και το γεγονός ότι παραδοσιακά η ισχυρή και ικανή γυναίκα επιλέγει εξίσου ικανούς συνεργάτες οδήγησαν σε μια άψογη συνεργασία. Δύο κύκλοι στο ριάλιτι κύλησαν με επιτυχία. Μέχρι το τέλος του δεύτερου κύκλου. Εκεί, άρχισαν να μαζεύονται σύννεφα, τα οποία κανείς δεν είδε, μέχρι που ξέσπασε η καταιγίδα. Η είδηση ότι η Ελενα Χριστοπούλου έκλεισε προτού καλά-καλά γίνει ο τελικός του «GNTM2» με τον ΣΚΑΪ και το παιχνίδι «My Style Rocks» ακούστηκε ως αστείο. Δεν ήταν όμως. Μετά και τη λήξη του συμβολαίου της, η Χριστοπούλου ανακοίνωσε και επίσημα τη νέα συνεργασία της. Οχι όμως και το διαζύγιό της με το Star. Εκεί τα πράγματα αιωρούνται μέχρι και σήμερα.
Κλείσιμο
kagia
Ενα διακριτικό και σικ unfollow στο Instagram έφτασεγια να αποκαλύψει την κόντρα μεταξύ της Βίκυς Καγιά και της Ελενας Χριστοπούλου

Μιλώντας πριν από μερικές ημέρες στο «DownTown» Κύπρου υπεραμύνθηκε της επιλογής της λέγοντας: «Γιατί να μείνω στάσιμη; Είμαι Σκορπιός και ακούω πάντα το ένστικτό μου. Εχω καταλήξει ότι όσο μεγαλώνω το ένστικτό μου δεν με πρόδωσε ποτέ. Το ακολουθώ πάντα. Ασε που όταν κάθεσαι κάπου πολύ βαλτώνεις. Και δεν το λέω για το “GNTM”, το λέω γενικά. Μου αρέσει να αλλάζω και να μετράω τις δυνάμεις μου. Δεν είμαι 20 ετών πια, είμαι 44. Η ζωή μού χαμογέλασε τηλεοπτικά μετά τα 40, γι’ αυτό ίσως προχωράω πιο γρήγορα. Με τίμησε η πρόταση και το τόλμησα».

Το διαζύγιο της μάνατζερ με το STAR το ανακοίνωσε άτυπα η Βίκυ Καγιά: «Την Ελενα Χριστοπούλου δεν μπορούμε (σ.σ.: να την ξαναδούμε) γιατί έχει πάει σε άλλη εκπομπή. Δεν νομίζω να γίνεται να επιστρέψει, όποιος φεύγει από το STAR δεν επιστρέφει. Οχι επειδή έχουν κάποιο θέμα προσωπικά με την Ελενα Χριστοπούλου, αλλά οποιοσδήποτε φεύγει δεν γυρνάει στο κανάλι». Με απλό και ξεκάθαρο τρόπο έγινε σαφές ότι άπαξ και η πρώην συνεργάτις της αποφάσισε να βάλει το δάχτυλο σε άλλο βάζο με γλυκό, αυτό που της άνοιξε εκείνη έκλεισε και το καπάκι σφράγισε. Ακολούθησε έντονη φημολογία για ρήξη στη σχέση τους, παρόλο που μέχρι σήμερα καμία εκ των δύο δεν έχει μιλήσει, ούτε καν υπαινικτικά ή αρνητικά για την άλλη. Σαν να προσπαθούν να πείσουν ότι όλο αυτό είναι σχεδόν μεταφυσικό και στο μυαλό των άλλων. Κι όμως, ακόμη και η protégée της Χριστοπούλου, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, βρέθηκε σε δύσκολη θέση, καθώς δεν είχε δεχτεί πρόταση για τον τρίτο κύκλο του ριάλιτι. Το τηλέφωνο δεν χτυπούσε και μία πληροφορία ότι αντικατέστησε την Καγιά σε καμπάνια μεγάλης εταιρείας καλλυντικών με άκομψο τρόπο φούντωσε τη φημολογία. Η Χριστοπούλου μέχρι τότε διέψευδε το πρόβλημα δικαιολογώντας ακόμη και το ότι η Καγιά μίλησε για το επαγγελματικό της μέλλον, κάτι που δεν είχε κάνει το κανάλι. «Oχι, δεν με ενόχλησε. Για να το είπε η Βίκυ, που είναι τόσα χρόνια στο κανάλι και κάνει επιτυχία και υψηλά νούμερα τηλεθέασης, ίσως με κάποιον από τους υπεύθυνους έχει μιλήσει, ίσως γνωρίζει κάτι παραπάνω. Δεν έχω ιδέα απ’ όλα αυτά, δεν είναι και η δουλειά μου».
xristopoulou

Oλα έμοιαζαν με σύννεφο κακόβουλων σκέψεων στο μυαλό δημοσιογράφων και σχολιαστών που διψούν για αίμα στην αρένα. Μέχρι που μία κίνηση ήρθε να επιβεβαιώσει περίτρανα το απλό και κλασικό γνωμικό που λέει «όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά». Η οποία άναψε με ένα απλό unfollow της Χριστοπούλου στην Καγιά στο Instagram. Στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά η μάνατζερ δικαιολογούσε την απόφασή της και απλώς ερχόταν να αποδείξει ότι στη στρατηγική παραμένεις ψύχραιμος και κινείσαι αιφνιδιαστικά: «Ξεκαθάρισμα κάνω πολύ μεγάλο και στο Instagram έχω ξεκινήσει και θα κάνω κι άλλο. Κάνω ξεκαθάρισμα στην ψυχή μου, στη ζωή μου, στα επαγγελματικά μου και στα προσωπικά μου, ένα πολύ μεγάλο ξεκαθάρισμα που χρειαζόταν. Γιατί εγώ δεν μπορώ να προσποιούμαι, έχω πρόβλημα. Τη Βίκυ Καγιά δεν την ακολουθώ και δεν με ακολουθεί. Δεν σημαίνει ότι δεν την εκτιμώ και δεν τη σέβομαι, αλλά δεν την ακολουθώ και δεν με ακολουθεί. Και έτσι είναι αυτό πολύ ειλικρινές. Εύχομαι να μην το κάνω μόνο εγώ και όλοι οι άλλοι να το παίζετε ότι είστε καλά με όλους».

Φυσικά η Βίκυ Καγιά δεν απάντησε, δεν σχολίασε και απέφυγε διακριτικά να υπερθεματίσει. Ισως σκέφτηκε ότι αυτή η περίοδος δεν προσφέρεται για τέτοιου είδους παιχνίδια εξουσίας, εγωισμών και εντυπώσεων.

Δείτε βίντεο: Τηλεοπτικό ξεκατίνιασμα και τον καιρό της καραντίνας - Οι κόντρες μέσα από το... σπίτι
Τηλεοπτικό ξεκατίνιασμα και τον καιρό της καραντίνας - Οι κόντρες μέσα από το... σπίτι



Ειδήσεις σήμερα

Αυτό είναι το σχέδιο Μητσοτάκη για επιστροφή στην κανονικότητα

Πώς οι «Ταξιάρχαι» υπονομεύουν την καμπύλη

'Ερευνα: Αισιόδοξοι οι Έλληνες, εμπιστεύονται την κυβέρνηση, βλέπουν «φυσιολογική κανονικότητα» τον Σεπτέμβριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης