«Δεν ξέρω τι να κάνω τα λεφτά μου!»

«Δεν ξέρω τι να κάνω τα λεφτά μου!»

H πρωταγωνίστρια του Harry Potter, Emma Watson λέει πως τα πιο ακριβά πράγματα που έχει είναι το λάπτοτ και το αυτοκίνητό της

«Δεν ξέρω τι να κάνω τα λεφτά μου!»
H Emma Watson λέει ότι έχει τόσα πολλά χρήματα που δεν ξέρει τι να τα κάνει. Η Βρετανίδα ηθοποιός έχει κερδίσει πάρα πολλά χρήματα από τη συμμετοχή της στις ταινίες του Harry Potter ως Hermione Granger και αποκαλύπτει ότι δεν έχει ιδέα πώς να τα διαχειριστεί!

«Έχω τόσα πολλά χρήματα. Αγόρασα ένα λάπτοπ και ένα Toyota Prius όταν πήρα το δίπλωμα οδήγησης. Αυτά είναι τα πιο ακριβά πράγματα που έχω. Επίσης έχω ξοδέψει και κάποια χρήματα για την μόρφωσή μου», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.



Η Emma μάλιστα θεωρεί εξαιρετικό περίεργο όταν άνθρωποι την σταματούν στο δρόμο και το μετρό και την χαιρετούν.
Κλείσιμο

«Τα περίεργο είναι όταν με κοιτούν και λένε: ‘Αυτό δεν είναι το κορίτσι του Harry Potter’; και στη συνέχεια με χαιρετούν δια χειραψίας».

Η νεαρή κοπέλα αποκάλυψε επίσης ότι προτιμά να είναι ελεύθερη. «Δεν έχω φίλο αυτή τη στιγμή. Και νιώθω υπέροχα, Είναι ωραίο να νιώθεις ανεξάρτητη. Πάντως όταν αποκτήσω δεν θα το επιβεβαιώσω ούτε θα αρνηθώ, γιατί η δημοσιότητα δεν είναι κάτι που μου ταιριάζει».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης