Σάντρα Μπούλοκ: Η πιο επιθυμητή "γειτόνισσα"

Σάντρα Μπούλοκ: Η πιο επιθυμητή "γειτόνισσα"

Φαίνεται πως οι Αμερικανοί θα ήθελαν πάρα πολύ να μένουν δίπλα στη Σάντρα Μπούλοκ, αφού η διάσημη ηθοποιός ανακηρύχθηκε η πιο επιθυμητή γειτόνισσα...

Σάντρα Μπούλοκ: Η πιο επιθυμητή "γειτόνισσα"

Φαίνεται πως οι Αμερικανοί θα ήθελαν πάρα πολύ να μένουν δίπλα στη Σάντρα Μπούλοκ, αφού η διάσημη ηθοποιός ανακηρύχθηκε η πιο επιθυμητή γειτόνισσα για το 2011, σύμφωνα με τα στοιχεία έρευνας που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Η Μπούλοκ, που έχει κερδίσει το κοινό με την εικόνα της απλής Αμερικανίδας της διπλανής πόρτας, απέσπασε τις ψήφους προτίμησης περισσοτέρου από το 1/4 των ερωτηθέντων της ετήσιας δημοσκόπησης με το ερώτημα "ποιος θα θέλατε να μένει δίπλα σας;" που διεξήγαγε η εταιρία ερευνών Zillow.com.

Το δεύτερο σε προτιμήσεις πρόσωπο είναι η συντηρητική πολιτικός του Ρεπουμπλικανικού κόμματος Σάρα Πέιλιν. Ιδιαίτερα θετικές απαντήσεις έδωσαν οι κάτοικοι της Αριζόνα καθώς χθες, Δευτέρα, έγινε γνωστό από τις εφημερίδες ότι η κόρη της Μπρίστολ Πέιλιν, αγόρασε σπίτι στην πολιτεία αυτή.

Η Μισέλ Ομπάμα, η σύζυγος του αμερικανού προέδρου και οι κόρες τους Σάσα και Μάιλα, έπεσαν κατά τρεις θέσεις, και βρίσκονται στο Νο.4 από την πρώτη θέση που κατείχαν στην αντίστοιχη περσινή δημοσκόπηση. Στην τρίτη θέση βρίσκεται το ζευγάρι στην τηλεόραση και στη ζωή Ελεν ντε Τζενέρις και η Πόρσια ντε Ρόσι, ενώ την πρώτη πεντάδα κλείνει ο επίσης παρουσιαστής της τηλεόρασης, Κόναν Ο΄Μπράιαν.

Ωστόσο το ιταλό-αμερικανικό καστ του τηλεοπτικού ριάλιτι "Jersey Shore", που βρίσκεται πολύ ψηλά στις θέσεις της τηλεθέασης, είναι στην κορυφή του καταλόγου με τους ανεπιθύμητους γείτονες, ακολουθούμενοι από την οικογένεια Ομπάμα στη δεύτερη θέση και τη Σάρα Πέιλιν στην τρίτη θέση. Οι Ομπάμα και η Πέιλιν έχουν θέση και στον κατάλογο των αρεστών αλλά και στων δυσάρεστων γειτόνων.

Κλείσιμο

"Αποτελεί ένα είδος ηδονοβλεπτικής απόλαυσης η παρακολούθηση της ζωής των ανθρώπων που ζουν και κινούνται μέσα στο σπίτι του "Jersey Shore", αλλά κανείς δεν τους θέλει για γείτονες, σε καμιά περίπτωση", δήλωσε η αντιπρόεδρος του Zillow Εϊμι Μποχουτίνσκι.

Την πεντάδα των χειρότερων γειτόνων συμπληρώνει ο Κάνι Γουέστ και ο Μελ Γκίμπσον.

 

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης