You: Αυτές είναι οι 17 διαφορές της δεύτερης σεζόν με το βιβλίο

You: Αυτές είναι οι 17 διαφορές της δεύτερης σεζόν με το βιβλίο

Η δεύτερη σεζόν της σειράς You προβλήθηκε τον Δεκέμβριο και οι θεατές ανυπομονούν για τη συνέχεια, αφού έχει ανανεωθεί και για τρίτο κύκλο

you_netflix
Η σειρά You του Netflix βασίζεται στα βιβλία της συγγραφέως Caroline Kepnes. Η πρώτη σεζόν στηρίζεται στο βιβλίο «You» και η δεύτερη στο βιβλίο «Hidden Bodies».

Και στη δεύτερη σεζόν υπήρξαν πολλές αλλαγές στην τηλεοπτική μεταφορά σε σχέση με το βιβλίο.

Αναλυτικά:

1. Στη σειρά είδαμε τον Joe να μετακομίζει στο Λος Άντζελες για να ξεφύγει από την Candace. Στο βιβλίο όμως προσπαθεί να εντοπίσει μια πρώην κοπέλα του με το όνομα Amy Adams. Η Αmy ήταν η κοπέλα του αμέσως μετά την Beck και ο λόγος που την ψάχνει είναι επειδή έχει κλέψει κάποια σπάνια βιβλία από το βιβλιοπωλείο που δούλευε ο Joe.


2. Στο δεύτερο βιβλίο, η Candace δεν υπάρχει καν αφού ο Joe την έχει σκοτώσει ήδη στο πρώτο βιβλίο. Στη σειρά η Candace έχει σημαντικό ρόλο όπως είδαμε, αλλά κακό τέλος, όχι όμως από τον Joe αλλά από τη Love.

3. H έφηβη Ellie δεν υπάρχει στο βιβλίο όπως δεν υπήρχε και ο Paco που είδαμε στην πρώτη σεζόν της σειράς. Αυτό είναι ένα «κόλπο» των δημιουργών να δείξουν μια πιο ευαίσθητη και ειλικρινή πλευρά του Joe.


4. Στο βιβλίο το μαγαζί των γονιών της Love δεν λέγεται Anvarin αλλά Pantry. Επίσης ο Joe δεν δουλεύει εκεί αλλά σε ένα γειτονικό βιβλιοπωλείο

5. Ο Joe στο βιβλίο συναντά όντως τη Love μέσα στο μαγαζί των γονιών της αλλά εκείνη δεν δουλεύει στην κουζίνα όπως είδαμε στη σειρά. Βασικά, η Love στο βιβλίο δεν έχει καμία σχέση με τη μαγειρική.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης