28 σειρές που μας είπαν όλοι να δούμε και… δεν μας άρεσαν

28 σειρές που μας είπαν όλοι να δούμε και… δεν μας άρεσαν

Διαφορετικά τα κριτήρια του κάθε τηλεθεατή...

series
Σας έχει τύχει να σας λένε όλοι οι φίλοι σας «Δες την τάδε σειρά, είναι ό,τι καλύτερο έχει δημιουργηθεί» και τελικά να τη βλέπετε και να σας φαίνεται επιεικώς απαράδεκτη;

Ή να γελάνε όλοι με επεισόδια που εσείς βρίσκετε χαζά; Εν ολίγοις, αν έχετε υιοθετήσει unpopular opinions στο παρελθόν, έχουμε να σας πούμε ότι δεν είστε οι μόνοι.

Το διάσημο site BuzzFeed έκανε την εξής δημοσκόπηση: ζήτησε από τους αναγνώστες του να του πουν ποια σειρά από τις λεγόμενες «καλές», τους απογοήτευσε όταν την είδαν.

Ιδού τα ευρήματα!

1. Game of Thrones
«Παρακολούθησα μισό επεισόδιο και το βρήκα βαρετό. Προσπάθησα να διαβάσω και τα βιβλία. Υπάρχουν τόσοι χαρακτήρες και οι μισοί δεν χρειάζονται καν. Είναι μεγάλο, βαρετό και υπερεκτιμημένο».

2. Gilmore Girls
«Λυπάμαι, είναι άβολη σειρά».

3. Breaking Bad
Κλείσιμο
«Το είδα όλο επειδή όλοι όσοι γνώριζα μου είπαν ότι είναι από τις καλύτερες σειρές που έχουν δει. Το μίσησα! Κανείς χαρακτήρας δεν ήταν καλός».

4. The Office
«Δεν την αντέχω, κι ας μιλούν όλοι γι’ αυτή τη σειρά. Δεν είναι αστεία, δεν έχει πλοκή και οι χαρακτήρες είναι απαίσιοι. Πρέπει να το αποδεχτούμε ότι το The Office είναι φριχτό».

5. This Is Us
«Δεν μπορώ να κατανοήσω τον χαμό για το This Is Us. Όλοι μου οι φίλοι που το βλέπουν, κλαίνε σε κάθε επεισόδιο. Γιατί να ξοδέψεις χρόνο στην τηλεόραση βλέποντας κάτι που θα σε θλίψει; Είναι κάτι που δεν θα το καταλάβω ποτέ».

6. Stranger Things
«Είναι ωραία σειρά και μου αρέσει να την παρακολουθώ, αλλά νομίζω ότι ο κόσμος υπερβάλλει. Μιλούν για κάθε σεζόν επί μήνες, ενώ εγώ νομίζω ότι δεν είναι κάτι τόσο φοβερό για όλη αυτή τη συζήτηση και την αναγνώριση που έχει».

7. The Good Place
«Μου αρέσουν οι χαρακτήρες και είναι κάτι φρέσκο, αλλά η ιστορία τραβάει και κάπου κάπου δεν βγάζει και νόημα. Θα συνεχίσω να το βλέπω γιατί ΑΓΑΠΑΩ τους χαρακτήρες αλλά δεν καταλαβαίνω όλο το hype».

8. The Big Bang Theory
«Ποτέ δεν θα καταλάβω γιατί το The Big Bang Theory διήρκεσε τόσο πολύ και το παρακολούθησαν τόσο πολλοί άνθρωποι. Όλοι οι χαρακτήρες ήταν τόσο ενοχλητικοί και η σειρά δεν είχε καν πλάκα».

9. Friends
«Η σειρά είναι εντελώς υπερτιμημένη. Προσπάθησα πολλές φορές να τη δω. Ίσως απλώς να μη μου ταιριάζει. Είχε μόνο το δράμα λευκών straight ανθρώπων, ήταν βαρετό μέχρι αηδίας και ορισμένα αστεία σηκώνουν πολλή συζήτηση».

10. Grey’s Anatomy
«Μου άρεσε η σειρά μέχρι την σεζόν 6 αλλά πλέον δεν μπορώ να καταλάβω πώς κάποιος συνεχίζει και την παρακολουθεί».

Διαβάστε ποιες είναι οι υπόλοιπες σειρές εδώ










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης