Μόδιστροι και top models που λάμπουν στη Νέα Υόρκη

Μόδιστροι και top models που λάμπουν στη Νέα Υόρκη

Το επόμενο καλοκαίρι φαίνεται να έχει την παλέτα της δεκαετίας του '90, αλλά την τόλμη και τον κυνισμό του 2010...

Μόδιστροι και top models που λάμπουν στη Νέα Υόρκη
Όλη η Νέα Υόρκη χτυπά στον παλμό της εβδομάδας μόδας όπου παρουσιάζονται οι κολεξιόν για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2011. Το επόμενο καλοκαίρι φαίνεται να έχει την παλέτα της δεκαετίας του '90, αλλά την τόλμη και τον κυνισμό του 2010.

Διθυραμβικά σχόλια για την επίδειξη του Χάλστον -που έχει πάρει τα πάνω του από τότε που όλο το κάστ του Sex and the City φόρεσε τα φορέματα του. Απλές γραμμές, μινιμαλιστικά σχέδια, σέξι κοψίματα. Ακριβώς όπως τα κορίτσια του Sex and the City.

Κλείσιμο
Ο Prabal Gurung, το νέο αστέρι που μεσουρανούσε τις προηγούμενες σεζόν παρουσίασε μια μάλλον μέτρια συλλογή, με μπεζ και πολύ έντονα χρώματα που όμως δεν είχε τρομερό ενδιαφέρον σε φόρμες και γραμμές.

Σε αντίθεση με τον Derek Lam,  το άλλο πολύ hot όνομα που προτιμούν και πολλές ελληνίδες socialites, ο οποίος ομολογουμένως είχε μια από τις καλύτερες παρουσιάσεις φέτος.

Φλουό χρώματα στο make-up, ίσια μαλλιά συνδυασμένα με ένα ήρεμο αλλά εξωτικό μπλέ και πολλά λευκά. Το τρίτο αστέρι με ασιατική καταγωγή, ο Jason Wu έδωσε και αυτός μια πολύ ενδιαφέρουσα κολεξιόν με ruffles, μπλε ρουά, φούξ και μια δυναμική που θύμιζε '80s.

Ενδιαφέρον είχαν τα φορέματα του οίκου Lela Rose αλλά και της σταθερής αξίας όλων των grandes dames της Αθήνας, της Carolina Herrera, την οποία τίμησε με την παρουσία της και η διευθύντρια της αμερικάνικης Vogue Anna Wintour.

Φυσικά η πάντα σέξι Diane Von Furstenberg δεν απογοήτευσε τους φανατικούς της θαυμαστές - στην πρώτη σειρά η Sarah Jessica Parker- δείχνοντας μια ευκολοφόρετη εντυπωσιακή συλλογή την οποία ο κόσμος χειροκροτούσε παρατεταμένα.

Ωραία στροφή έκανε και ο Marc Jacobs με μια πολύ δυναμική συλλογή γεμάτη αναφορές στην δεκαετία του '70 με ύφος περισσότερο chic και λιγότερο trendy, πολλά πουκάμισα με φιόγκους και καμπάνες παντελόνια, μεγάλα ψάθινα καπέλα και βαθιά ντεκολτέ.

Courtney Love και Alexa Chung έδωσαν το παρόν. O Tommy Hillfiger που γιόρτασε τα 25 χρόνια του οίκου του, στο γνωστό του "all american" στυλ, δούλεψε πολύ το κίτρινο χρώμα και τις εμφανείς ραφές. Το show ήταν γεμάτο celebrities στην πρώτη σειρά της παρουσίασης, όπου έλαμπε η Jennifer Lopez μεταξύ άλλων.

Φετινή έκπληξη ο νέος σχεδιαστής Chris Benz, που παρουσίασε νεανικά φορέματα σε ζεστούς χρωματικούς συνδυασμούς με ιδιαίτερες λεπτομέρειες όπως φούντες και ikat prints στα παπούτσια του, που σίγουρα με το τέλος του New York Fashion Week θα ανακηρύχθεί στο πιο περιζήτητο όνομα της σεζόν που έρχεται.

Οι fashionistas της Νέας Υόρκης περιμένουν με αγωνία τις επόμενες μέρες τις κολεξιόν των  Jason Wu, Phillip Lim, Monique Lhullier, Tibi, Narciso Rodriguez, Badgley Mischka, Tory Burch, Anna Sui, Ralph Lauren και L.A.M.B. (το label της μουσικού Gwen Stefani).

Carolina Herrera













Jason Wu













Prabal Gurung















Tommy Hillfiger



















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης