Έξαλλη με τους γιατρούς του Douglas η Catherine Zeta - Jones!

Έξαλλη με τους γιατρούς του Douglas η Catherine Zeta - Jones!

Ακόμη δεν μπορεί να συνέλθει η Catherine Zeta-Jones από το σοκ που υπέστη όταν έμαθε ότι ο άντρας της, Μichael Douglas πάσχει από καρκίνο του φάρυγγα και μάλιστα σε προχωρημένο στάδιο. Το γεγονός όμως ότι οι γιατροί καθυστέρησαν να διαγνώσουν το πρόβλημά του...

Έξαλλη με τους γιατρούς του Douglas η Catherine Zeta - Jones!

Ακόμη δεν μπορεί να συνέλθει η Catherine Zeta-Jones από το σοκ που υπέστη όταν έμαθε ότι ο άντρας της, Μichael Douglas πάσχει από καρκίνο του φάρυγγα και μάλιστα σε προχωρημένο στάδιο. Το γεγονός όμως ότι οι γιατροί καθυστέρησαν να διαγνώσουν το πρόβλημά του, εξοργίζει την 40χρονη ηθοποιό η οποία δεν μπορεί να συγκρατήσει τον θυμό της…"Με κάνει έξαλλη το ότι δεν τον βρήκαν νωρίτερα. Είχε όλα τα δείγματα που έπρεπε να τους δείξουν τι του συμβαίνει", δήλωσε η Catherine Zeta-Jones, τονίζοντας κι εκείνη με τη σειρά της τον αριθμό των ειδικών που είχαν εξετάσει τον άντρα της πριν από τρεις μήνες αλλά δεν είχαν βρει τίποτα.

Ωστόσο η σύζυγος του Douglas παραδέχτηκε πως η διάγνωση του καρκίνου του άντρα της δεν ήρθε τελείως ως κεραυνός εν αιθρία.  "Δεν ήταν τεράστιο σοκ για μένα, πρέπει να πω. Ήξερα ότι κάτι πήγαινε στραβά. Το ένιωθα", ομολόγησε σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό "People".  Συνεχίζοντας είπε ότι ήταν ο άντρας της που μίλησε για την αρρώστια του στα παιδιά τους, τον 10χρονο Dylan και την 7χρονη Carys, ενώ όπως ομολόγησε αυτό που της είναι πιο δύσκολο είναι να βλέπει τον επί δέκα χρόνια σύζυγό της να χάνει τη δύναμή του. 

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης