Ο Τζόνι Ντεπ απείλησε να επιτεθεί σε Αυστραλό υπουργό, αν πάει φυλακή η γυναίκα του

Ο Τζόνι Ντεπ απείλησε να επιτεθεί σε Αυστραλό υπουργό, αν πάει φυλακή η γυναίκα του

Ο 52χρονος σταρ, μεταξύ σοβαρού και αστείου, απείλησε ότι θα επιτεθεί εναντίον του Αυστραλού υπουργού Γεωργίας  - Διαβάστε γιατί

Ο Τζόνι Ντεπ απείλησε να επιτεθεί σε Αυστραλό υπουργό, αν πάει φυλακή η γυναίκα του
Ο χολιγουντανός σταρ, Τζόνι Ντεπ, απείλησε, μεταξύ σοβαρού και αστείου, πως θα επιτεθεί στον υπουργό Γεωργίας της Αυστραλίας, αν καταδικαστεί σε φυλάκιση η 29χρονη σύζυγός του.

Η Άμπερ Χερντ φαίνεται πως μετέφερε λαθραία τα σκυλιά του ζευγαριού στην Αυστραλία νωρίτερα φέτος, με αποτέλεσμα να απειλείται η ίδια με φυλάκιση και τα δυο σκυλιά με θανάτωση.
Ο 52χρονος γοητευτικός ηθοποιός εμφανίστηκε πρόσφατα στην τηλεοπτική εκπομπή του Τζίμι Κίμελ, όπου ερωτήθηκε για το επίμαχο ζήτημα.
Κλείσιμο

Ο Ντεπ απάντησε κατηγορηματικά πως θα χτυπούσε τον Αυστραλό υπουργό, Μπάρναμπι Τζόις, για να μπορέσει να είναι μαζί με τη γυναίκα του στη φυλακή. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε: «Θα πήγαινα στην Αυστραλία και θα του έκανα επίθεση, ώστε να πάω κι εγώ στη φυλακή». Ο ηθοποιός συμπλήρωσε, χαριτολογώντας, πως αυτή η υπόθεση είναι μακράν η πιο ενδιαφέρουσα δικαστική υπόθεση, στην οποία έχει εμπλακεί.



Ο Τζόνι Ντεπ, συνέχισε να υπερασπίζεται τους κοντινούς του ανθρώπους, λέγοντας πως, αν κάποιος πείραζε τα παιδιά του, θα τον κατέστρεφε. Όπως σχολίασε ο ίδιος: «Προέρχομαι από απλούς επαρχιώτες και η μητέρα μου μου έλεγε: "Η κατάσταση έχει ως εξής, την επόμενη φορά που κάποιος σε αγγίξει, θα πάρεις μια πέτρα και θα του την πετάξεις"». Όπως, μάλιστα, συμπλήρωσε, η συμβουλή αυτή του βγήκε σε καλό στη ζωή του.

Ο δημοφιλής ηθοποιός έχει αποκτήσει δυο παιδιά με την πρώην γυναίκα του, Βανέσα Παραντί, την 16χρονη Λίλι Ρόουζ και τον 13χρονο Τζακ. Ο Ντεπ χώρισε από τη 42χρονη Γαλλίδα ηθοποιό, όταν ερωτεύτηκε την 29χρονη Άμπερ Χερντ, την οποία παντρεύτηκε φέτος.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης