Salma Hayek: Φωτογραφίζεται τόπλες για γνωστό περιοδικό

Salma Hayek: Φωτογραφίζεται τόπλες για γνωστό περιοδικό

«Μακάρι να ήξερα όταν ήμουν νεότερη ότι θα ερωτευόμουν με τον τέλειο άνθρωπο»

Salma Hayek: Φωτογραφίζεται τόπλες για γνωστό περιοδικό
Η 45χρονη ηθοποιός φωτογραφίζεται τόπλες για το καλοκαιρινό τεύχος του περιοδικού Allure. Η Salma Hayek μιλά για τα πάντα και για πρώτη φορά αποκαλύπτει στιγμές της ζωής της, από τον γάμο της με το δισεκατομμυριούχο Francois-Henri Pinault, με τον οποίο έχει παντρευτεί από το 2009.



«Μακάρι να ήξερα όταν ήμουν νεότερη ότι θα ερωτευόμουν με τον τέλειο άνθρωπο. Ήμουν τόσο ανήσυχη, και έβγαινα με ανθρώπους που δεν θα έπρεπε να είχα βγει. Φτάνεις σε απελπισία, και αρχίζεις να βλέπεις θαυμάσια πράγματα στους λάθος ανθρώπους», λέει χαρακτηριστικά η διάσημη ηθοποιός. 

Κλείσιμο


Όπως λέει, ο Pinault ήταν αυτός που την ενθάρρυνε να επιστρέψει στη δουλειά μετά τη γέννηση της κόρης τους, Βαλεντίνα. Είπα, δεν νομίζω ότι θέλω να δουλέψω πια. Κι ήταν ο François ο οποίος είπε:«Ω, όχι, θα επιστρέψεις πίσω στη δουλειά. Και είπα, δεν θέλω όμως. Λοιπόν, θα γυρίσεις. Δεν θέλουμε μια τεμπέλα στο σπίτι. Αυτή δεν είναι η γυναίκα με την οποία παντρεύτηκα».



Η Hayek συνέχισε: «Και τότε είπε κάτι τόσο όμορφο. Δεν θέλω να στερηθείς τη δουλειά σου. Θέλω κι εγώ να την παρακολουθήσω. Και ο κόσμος δεν έχει δει το καλύτερο που μπορείς να κάνεις ακόμα. Έτσι, δεν μπορείς να σταματήσεις μέχρι να κάνεις το καλύτερο που μπορείς. Και με τον τρόπο του με έσπρωξε πραγματικά, εκεί έξω. Και είχε δίκιο».  


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης