Γιατί η Kate Upton ντύθηκε θεά Αθηνά;

Γιατί η Kate Upton ντύθηκε θεά Αθηνά;

Λανσάρει ένα νέο βιντεοπαιχνίδι ως θεά της σοφίας – Μήπως να υποδυόταν την Αφροδίτη καλύτερα;

Γιατί η Kate Upton ντύθηκε θεά Αθηνά;
Τη θεά Αθηνά υποδύεται η σεξοβόμβα Kate Upton σε ένα νέο βιντεοπαιχνίδι και κατά το λανσάρισμά του θέλησε να δείξει την εικόνα που έχει η ίδια για την ελληνική μυθολογία. Πρόκειται για το παιχνίδι «Game Of War: Fire Age» και η Upton εμφανίστηκε σε ένα event για την προώθησή του στη Νότια Κορέα ντυμένη Αθηνά ή κάτι που να ομοιάζει σε αυτήν. Η 22χρονη φρόντισε να βάλει σέξι πινελιές στο αρχαιοελληνικό κοστούμι της με ένα μεγάλο σκίσιμο που άφηνε σε κοινή θέα τα πόδια της αλλά και ένα βαθύ ντεκολτέ. Το λευκό φόρεμα ενισχύθηκε με χρυσά αξεσουάρ που θύμιζαν τον Ράσελ Κρόου στην ταινία «Ο Μονομάχος».

Η ίδια πάντως δεν άντεξε πολύ το λουκ της ελληνίδας θεάς και γρήγορα άλλαξε ρούχα φορώντας ένα υπέρ του δέοντος σεμνό μπλε φόρεμα.

Κλείσιμο
 

Στο διαφημιστικό βίντεο του παιχνιδιού η θεά Kate εμφανίζεται με λάγνο ύφος και καλεί τους χρήστες να έρθουν να παίξουν μαζί της εξάπτοντας αναμφίβολα τη φαντασία τους.



Σύμφωνα με το Forbes, οι υπεύθυνοι του παιχνιδιού Game Of War χρύσωσαν την Upton με το ποσό των 40 εκατομμυρίων δολαρίων προκειμένου αυτή να αποτελέσει τη μούσα τους και να εμφανιστεί ως Αθηνά στα τρέιλερ. Η συμμετοχή της όμως δεν θα μείνει μόνο εκεί, καθώς θα υπάρχει και ως avatar στο παιχνίδι.









 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης