Nicole Scherzinger: Βουτιές με τον Lewis στη Μεσόγειο

Nicole Scherzinger: Βουτιές με τον Lewis στη Μεσόγειο

Φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι, η Nicole έδειξε στον φωτογραφικό φακό τα κάλλη της, ενώ ο Lewis δεν έκρυψε τον θαυμασμό του, όσον αφορά στις αθλητικές επιδόσεις της συντρόφου του

Nicole Scherzinger: Βουτιές με τον Lewis στη Μεσόγειο
Το επιβαρυμένο επαγγελματικό τους πρόγραμμα τους κράτησε μακριά την ημέρα των γενεθλίων της, ωστόσο, η τραγουδίστρια Nicole Scherzinger και ο άσος της Formula 1, Lewis Hamilton, κατάφεραν να βρεθούν ξανά μαζί και μάλιστα, να «αποδράσουν» στη Μεσόγειο σε ένα μαγευτικό ταξίδι.

Το διάσημο ζευγάρι εθεάθη την περασμένη Τρίτη να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα, ενώ οι παπαράτσι κατάφεραν να απαθανατίσουν το πρώην μέλος των Pussycat Dolls και κριτή του αμερικανικού X Factor, να επιδίδεται σε θαλάσσια σπορ.

Φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι, η Nicole έδειξε στον φωτογραφικό φακό τα κάλλη της, ενώ ο Lewis δεν έκρυψε τον θαυμασμό του, όσον αφορά στις αθλητικές επιδόσεις της συντρόφου του.

Υπενθυμίζεται ότι σε πρόσφατη συνέντευξή της για το αμερικανικό περιοδικό Cosmopolitan, η 36χρονη άνοιξε την καρδιά της και μίλησε ανοιχτά για τα θέματα αυτοπεποίθησης που αντιμετώπισε, αλλά κυρίως για την μεγάλη μάχη της με τη βουλιμία.

«Είναι μια τόσο φρικτή και παραλυτική ασθένεια η βουλιμία», είπε η διάσημη τραγουδίστρια, προσθέτοντας πως «για εμένα αποτελεί μία σκοτεινή εποχή. Γι 'αυτό μπορώ να συμπάσχω τόσο πολύ με τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν δαίμονες και έχουν φωνές στο κεφάλι τους, που δεν τους λένε ωραία πράγματα για τον εαυτό τους. Δε σε αφήνει να ζήσεις τη ζωή σου».
Κλείσιμο























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης