Jessie J: Εκκεντρική και φιλάνθρωπος

Jessie J: Εκκεντρική και φιλάνθρωπος

Παράλληλα με τη μουσική η Jessie ασχολείται και με τη φιλανθρωπία. Τον Αύγουστο του 2011 ξύρισε τα μαλλιά της για φιλανθρωπικούς λόγους ενώ στις 15 Μαρτίου 2013 ξυρίστηκε live στη φιλανθρωπική εκδήλωση του Comic Relief

Jessie J: Εκκεντρική και φιλάνθρωπος
Στο Λονδίνο για συναυλία βρέθηκε αυτές τις μέρες η εκκεντρική τραγουδίστρια της r’n’b και της soul Jessie J, η οποία εμφανίστηκε στη σκηνή φορώντας ένα σούπερ μίνι φόρεμα με το ανάλογο εσώρoυχο-σορτσάκι από μέσα.

Κλείσιμο


Η Jessica Ellen Cornish, όπως είναι το κανονικό της όνομα, γεννήθηκε πριν από 26 χρόνια στο Λονδίνο και έχει βγάλει μέχρι σήμερα δυο δίσκους, τον «Who You Are» και το «Alive» που είχαν μεγάλη επιτυχία. Εχει επίσης γράψει τραγούδια και για πολλούς γνωστούς τραγουδιστές όπως Rihanna, Miley Cyrus, Chris Brown.



Παράλληλα με τη μουσική η Jessie ασχολείται και με τη φιλανθρωπία. Τον Αύγουστο του 2011 ξύρισε τα μαλλιά της για φιλανθρωπικούς λόγους ενώ στις 15 Μαρτίου 2013 ξυρίστηκε live στη φιλανθρωπική εκδήλωση του Comic Relief.



Η Jessie έχει μιλήσει στο παρελθόν για τις ερωτικές της προτιμήσεις, λέγοντας ανοιχτά ότι είναι ομοφυλόφιλη. Για το θέμα μάλιστα αυτό έχει γράψει και βιβλίο όπου αναφέρει ότι οι δισκογραφικές εταιρείες την πίεσαν να μη μιλήσει δημόσια για τις σεξουαλικές επιλογές της, καθώς «το να είσαι bisexual σήμερα είναι πιο trendy από το να είσαι λεσβία».







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης