H «άπιστη» Kristen Stewart φωτογραφίζεται στη Vogue

H «άπιστη» Kristen Stewart φωτογραφίζεται στη Vogue

Απομένουν μόνο λίγες μέρες πριν την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί του Toronto International Film Festival για την πρεμιέρα της ταινίας της "On The Road"και η Kristen Stewart αποφάσισε να προωθήσει τη δουλειά της μέσα από μια φωτογράφηση για τη βρετανική Vogue.

Θα δανειστούμε 23 δισ. σε δύο μήνες μόνο για τόκους!
H «άπιστη» Kristen Stewart φωτογραφίζεται στη Vogue
Απομένουν μόνο λίγες μέρες πριν την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί του Toronto International Film Festival για την πρεμιέρα της ταινίας της "On The Road", την πρώτη της επίσημη εμφάνιση μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε πριν από περίπου δυο μήνες με την απιστία της και η Kristen Stewart αποφάσισε να προωθήσει τη δουλειά της μέσα από μια φωτογράφηση για τη βρετανική Vogue.

Η 22χρονη πρωταγωνίστρια του "Twilight" φόρεσε δημιουργίες του οίκου Gucci από τη σειρά φθινόπωρο/χειμώνας 2012/2013 και στήθηκε μπροστά στο φωτογραφικό φακό του Mario Testino. Μπορεί στη συνέντευξη που συνοδεύει να μίλησε για το ότι χρειάστηκε να γίνει ξανθιά για χάρη του ρόλου της στην ταινία ή και για το πώς καταφέρνει να φαίνεται γενικά άνετη σε… περίεργες σκηνές, το όνομα όμως του Robert Pattinson δεν αναφέρθηκε καθόλου!

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης