Η Liberty Ross έβγαλε τη βέρα της και πήγε στο δικηγόρο

Η Liberty Ross έβγαλε τη βέρα της και πήγε στο δικηγόρο

Την ώρα που έβγαινε από το σπίτι της στο Los Angeles εντοπίστηκε η Liberty Ross από τους παπαράτσι που είχαν στηθεί από έξω περιμένοντας την οποιαδήποτε κίνησή της.

Η Liberty Ross έβγαλε τη βέρα της και πήγε στο δικηγόρο
Την ώρα που έβγαινε από το σπίτι της στο Los Angeles εντοπίστηκε η Liberty Ross από τους παπαράτσι που είχαν στηθεί από έξω περιμένοντας την οποιαδήποτε κίνησή της. Και τελικά τη φωτογράφησαν την ώρα που έφευγε για να μεταβεί στο γραφείο του δικηγόρου της το απόγευμα της Τέταρτης!

Η απατημένη σύζυγός του σκηνοθέτη Rupert Sanders φορούσε ένα ασπρόμαυρο πολύ κομψό σύνολο και έναν μεγάλο μαύρο σταυρό. Αυτό όμως που έκανε εντύπωση είναι που δεν φορούσε τίποτα στο δεξί της χέρι, εννοώντας φυσικά τη βέρα της.

Κλείσιμο
Πηγή αποκάλυψε πρόσφατα στον τύπο ότι η Liberty επιθυμεί να βρεθεί με το άλλο απατημένο πρόσωπο της ιστορίας, τον Robert Pattinson, μιας και «η Liberty είναι ακόμα θυμωμένη με όσα έγιναν και θέλει απαντήσεις. Δεν έχει μιλήσει ακόμα με τον Robert, αλλά θέλει να τον δει και να συγκρίνουν τις ιστορίες τους. Πιστεύει ότι έτσι μπορεί να ξεκαθαρίσει το θέμα και να κάνει και τους δυο να νιώσουν καλύτερα».

Και φαίνεται ότι και ο Pattinson είναι κάτι παραπάνω από διατεθειμένος να το κάνει αφού και εκείνος «θέλει να συγκρίνει την ιστορία με τη Ross» για να καταλάβει ποιο ήταν το μέγεθος της μεταξύ τους σχέσης.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης