Cameron Diaz: “Αγαπώ το σεξ!”

Cameron Diaz: “Αγαπώ το σεξ!”

Δηλώνει πιστή εργένισσα, παράλληλα όμως παραδέχεται στο ιταλικό περιοδικό Max ότι αυτό που θέλει είναι να κάνει πολύ sex!

Cameron Diaz: “Αγαπώ το σεξ!”
Δηλώνει πιστή εργένισσα, παράλληλα όμως παραδέχεται στο ιταλικό περιοδικό Max ότι αυτό που θέλει είναι να κάνει πολύ sex! Ο λόγος για την Cameron Diaz.

«Ομορφη, ξανθιά και λέει πάντα ναι (σε όλα)» είναι ο τίτλος μιας ταινίας όπου πρωταγωνιστεί η Kim Basinger, όμως ταιριάζει «γάντι» στην Cameron Diaz, μια από τις καλύτερες και πιο σεξι παρουσίες του Hollywood.

«I Love Sex» ήταν η ακριβής δήλωση της ηθοποιού. Όχι μόνo της αρέσει να κάνει πολύ σεξ, αλλά δεν το κάνει μόνο με άντρες: για εκείνη το σεξ με γυναίκες δεν είναι ταμπού. “Αν έχω πάει με γυναίκες; Τη μια το παραδέχομαι, την άλλη το αρνούμαι. Πάντως, έλεος, είμαστε στο 2012. Δεν είμαι λεσβία, αλλά δεν είμαι και ενάντια. Η ιδανική μου σύντροφος πρέπει να είναι και όμορφη και έξυπνη. Όπως οι: Katie Holmes και Julianne Moore”.

Όσο για το σεξ, η διάσημη ηθοποιός είπε ότι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτό και ότι είναι το καλύτερο αντικαταθλιπτικό. "Ανέκαθεν υποστήριζα ότι κάνει καλό στην υγεία και προσφέρει διαύγεια στο πνεύμα. Προσωπικά, όταν βρίσκομαι σε κρίση, το κάνω ακόμη περισσότερες φορές το πρωί. Έχω διαπιστώσει ότι είναι πολύ καλύτερο από ότι τα ναρκωτικά, το αλκοόλ και τα αντικαταθλιπτικά. Για αυτό και δεν ξέρω και εγώ πόσες φορές έχω πάρει -μετά από 16ωρα γυρίσματα- το αεροπλάνο προκειμένου να βρεθώ με τον σύντροφό μου".

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης