Στο ρόλο της Demi Moore η Sarah Jessica Parker

Στο ρόλο της Demi Moore η Sarah Jessica Parker

Θα υποδυθεί τη φεμινίστρια και δημοσιογράφο Gloria Steinem, που έγινε η φωνή του γυναικείου κινήματος στα τέλη του ’60 και αρχές ’70…

Στο ρόλο της Demi Moore η Sarah Jessica Parker
Η συναισθηματική κατάρρευση της Demi Moore μετά από το χωρισμό της με τον Ashton Kutcer φαίνεται πως δεν είχε μόνο επιπτώσεις στην υγεία, αλλά και στη δουλειά της, αφού, η αυτοβιογραφική ταινία της Linda Lovelace βρήκε νέα Gloria Steinem στο πρόσωπο της Sarah Jessica Parker, σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν επισήμως επιβεβαιωθεί.

Κλείσιμο
Αξίζει να σημειώσουμε ότι  ίδια η Demi Moore έπειτα από τη νοσηλεία της για εξάντληση παραιτήθηκε από το ρόλο της στην ταινία, όπου θα υποδυόταν τη φεμινίστρια και δημοσιογράφο Gloria Steinem, που έγινε η φωνή του γυναικείου κινήματος στα τέλη του ’60 και αρχές ’70. 

Τον κεντρικό ρόλο βέβαια, δε θα τον έχει η αγαπημένη μας Κάρι από το Sex and the City, αλλά η Amanda Seyfried την οποια θα δούμε να υποδύεται τη γυναίκα που πρωταγωνίστησε στην πιο διάσημη πορνογραφική ταινία όλων των εποχών και φυσικά, δεν είναι άλλη από το «Βαθύ Λαρύγγι».  

Να προσθέσουμε, τέλος ότι οι αρχικές πληροφορίες έδιναν το όνομα της Mary Louise Parker να βρίσκεται στη θέση της Moore.


Πηγή: DailyMail
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης