Μια ακόμα δημόσια εμφάνιση έκανε η Σίντνεϊ Σουίνι με τον νέο της σύντροφο, Σκούτερ Μπράουν. Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την 28χρονη ηθοποιό και τον πρώην μάνατζερ του Τζάστιν Μπίμπερ εντοπίστηκε το απόγευμα της Κυριακής 6 Οκτωβρίου να μπαίνουν σε κτίριο γραφείων στη Νέα Υόρκη.
Η Σουίνι φορούσε μια γκρι μίνι φούστα, την οποία συνδύασε με ένα λευκό τοπ με μακριά μανίκια. Την εμφάνισή της ολοκλήρωσε με μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες και μαύρα γυαλιά ηλίου. Ο Μπράουν εμφανίστηκε χαλαρός, φορώντας μαύρο μπουφάν και καφέ παντελόνι, ενώ κρατούσε σφιχτά τη Σουίνι από το χέρι πριν μπουν μαζί στο κτίριο.
Ο 44χρονος μάνατζερ μπήκε στη ζωή της Σουίνι λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της από τον πρώην αρραβωνιαστικό της, Τζόναθαν Νταβίνο, έπειτα από επτά χρόνια κοινής πορείας. Οι δυο τους έχουν πραγματοποιήσει αρκετές δημόσιες εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα, ενώ ο Μπράουν έχει περάσει και χρόνο με την ηθοποιό και τους γονείς της στα Halloween Horror Nights των Universal Studios.
Η είδηση για τον δεσμό τους έγινε γνωστή τον περασμένο μήνα, αν και, σύμφωνα με πηγές, αρχικά επρόκειτο για ένα «ανέμελο φλερτ». Ωστόσο, οι κοινές τους εμφανίσεις δείχνουν πως η σχέση έχει πάρει πιο σοβαρή τροπή. Όπως είχε αναφέρει πηγή στο Page Six, δεν είναι περιστασιακή, αλλά έχει προχωρήσει.
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.