Η Miranda Kerr αγαπάει τις καμπύλες της...

Η Miranda Kerr αγαπάει τις καμπύλες της...

Η Miranda Kerr δεν άργησε να επανέλθει στην προτεραία της κατάσταση μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού με τον ηθοποιό, Orlando Bloom...

Η Miranda Kerr αγαπάει τις καμπύλες της...
Η Miranda Kerr δεν άργησε να επανέλθει στην προτεραία της κατάσταση μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού με τον ηθοποιό, Orlando Bloom.

Εξομολογείται, ωστόσο, ότι μετά από όλη αυτή τη διαδικασία έχει πιο πολλές καμπύλες απ' ότι είχε ποτέ, όμως της αρέσουν και τις αγαπάει.

Η αγάπη αυτή είναι εμφανέστατη, καθώς δε διστάζει να ποζάρει με μεγάλη χάρη και περισσή ομορφιά για το εξώφυλλο του περιοδικού Cleo της Αυστραλίας, μέσα σε ένα λουλουδάτο μπικίνι.

Κλείσιμο
Η 28χρονη καλλονή σφύζει από αυτοπεποίθηση και την βλέπουμε πολύ σίγουρη για το σώμα της, όπως ποτέ ξανά στο παρελθόν, ακόμα και μέσα σε ένα πολύ απαιτητικό δερμάτινο παντελόνι, όπως την είδαμε χθες, πριν παρευρεθεί σε ένα επαγγελματικό ραντεβού στη Νέα Υόρκη.

Η κοπέλα που έχει το προνόμιο να παρουσιάσει τον διαμαντένιο στηθόδεσμο στο show της Victoria’s Secret, από τότε που έφτασε στην Νέα Υόρκη δεν έχει μείνει άπραγη ούτε λεπτό.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης