Το παγωμένο χαμόγελο της Demi Moore

Το παγωμένο χαμόγελο της Demi Moore

Η Demi Moore δεν μπορεί να «παγώσει» τη ζωή της επειδή ο κατά πολύ νεότερος της σύζυγος, Ashton, περιπίπτει σε αμαρτίες...

Το παγωμένο χαμόγελο της Demi Moore
Η Demi Moore δεν μπορεί να «παγώσει» τη ζωή της επειδή ο κατά πολύ νεότερος της σύζυγος, Ashton, περιπίπτει σε αμαρτίες. Εθεάθη, λοιπόν, να ποζάρει για το χριστουγεννιάτικο περιοδικό της Ann Taylor και ήταν κάτι παραπάνω από εκθαμβωτική παρά τη λύπη της.
 
Η απατημένη Demi αποδεικνύει ότι είναι σωστός επαγγελματίας και ότι δεν αφήνει τα προσωπικά να απασχολήσουν τη δουλειά της. Τα ρούχα της κολεξιόν της Ann Taylor της ταιριάζουν άψογα καθότι της προσδίδουν κύρος, σοφιστικέ ύφος και τον αέρα της νεότερης και ακμαίας γυναίκας. Οι πόζες της δίνουν την ευκαιρία να προβάλει το καλοσχηματισμένο της σώμα, τα μακριά και λαμπερά μαλλιά της αλλά και το διαπεραστικό βλέμμα της.
 
Κλείσιμο
Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η 46χρονη ηθοποιός συνεργάζεται με τη δημιουργό και από ότι φαίνεται θα έχει και συνέχεια αφού και η ίδια δηλώνει ότι είναι πολύ ενθουσιασμένη που παίρνει μέρος σε όλο αυτό.
 
Μέχρι στιγμής, είναι αμφίβολη η ημερομηνία της φωτογράφησης αλλά σίγουρα η Demi βρισκόταν σε πολύ άσχημη φάση. Άλλωστε το όλο σκάνδαλο με τις ατασθαλίες του Ashton έχει ξεσπάσει εδώ και καιρό.
 
Ωστόσο, δεν γνωρίζουμε κατά πόσο πίστευαν ότι θα έπαιρνε τέτοιες μεγάλες διαστάσεις το όλο θέμα. Μάλιστα, χθες ήταν που η κοπέλα-τρίτο πρόσωπο έδωσε συνέντευξη αποκαλύπτοντας τις λεπτομέρειες για την καυτή νύχτα της με τον Ashton.
 
Πάντως, το ζευγάρι φαίνεται να κάνει σοβαρές προσπάθειες, παρότι οι φήμες θέλουν την Demi να ζητά διαζύγιο πολύ σύντομα και τον σύζυγο της να την παρακαλάει να μην το κάνει.
 
Αν σας παρακαλούσε εσάς ένας άντρας σαν τον Ashton, τι θα κάνατε;;
 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης