Η Καμπάλα φέρνει κοντά Άστον και Ντέμι

Η Καμπάλα φέρνει κοντά Άστον και Ντέμι

Μετά τις ατασθαλίες του νεαρού Άστον Κούτσερ και τις φήμες για διαζύγιο και άδοξο τέλος στο γάμο του αταίριαστου αλλά αγαπημένου ζευγαριού, έρχεται και η διάψευση…
 

Η Καμπάλα φέρνει κοντά Άστον και Ντέμι
Ο Άστον δεν φέρθηκε και πολύ ευγενικά στην εδώ και 7 χρόνια σύζυγο του, Ντέμι, αφού κάθε μέρα κυκλοφορεί και μια καινούρια φωτογραφία από τα όργια στα οποία ενεπλάκη τα ξημερώματα πριν την έκτη επέτειο του γάμου τους.

Κλείσιμο
Με απώτερο σκοπό να σώσει τον γάμο του, το ζευγάρι πριν από μόλις 7 εβδομάδες «αλλαξοπίστησε», ακολουθώντας τα πρότυπα της Μαντόνα, και στράφηκε προς την Καμπάλα. Παράλληλα με τη νέα θρησκεία, η οποία «θεωρείται» ότι φέρνει τύχη και διώχνει το κακό μάτι, διόρισαν και έναν καμπαλιστή σύμβουλο γάμου για περαιτέρω βοήθεια.

Πριν λίγες μέρες το ζευγάρι βρέθηκε μαζί για χάρη της νέας τους θρησκείας και παρότι κάθονταν μακριά ο ένας από τον άλλο, μια αγκαλιά και οι βέρες στα δάχτυλα τους αναζωπύρωσε τις φήμες, οι οποίες επιβεβαιώθηκαν αυτό το σαββατοκύριακο.

Κατά τη διάρκεια μιας κατασκήνωσης στην Καλιφόρνια, που θεωρείται έθιμο για την θρησκεία της Καμπάλα, το ζευγάρι ήταν μαζί, μετά από τρεις μήνες απουσίας κοινών εμφανίσεων. Απλά ντυμένοι, καθότι προσπάθησαν να κρατήσουν κρυφή την στιγμή, και όχι τόσο διαχυτικοί, κάθισαν γύρω από τη φωτιά, με τον σύμβουλο γάμου και καλό φίλο του Άστον και μιλούσαν για ώρες.

Πολλοί είναι αυτοί, και κυρίως το ξανθό 23χρονο μοντέλο που αποπλάνησε τον Άστον, οι οποίοι έτρεξαν να βγάλουν γρήγορα συμπεράσματα και να υποθέσουν ότι ο γάμος των διάσημων ηθοποιών έληξε άδοξα και ότι η συμπεριφορά του νεαρού συζύγου απογοήτευσε και ταπείνωσε την Ντέμι.

Μετά από αυτή την συνάντηση, και την δημόσια ευχή που έστειλε ο μετανιωμένος Άστον στην γυναικούλα του μέσω Twitter για καλή αρχή στην νέα της τηλεοπτική σειρά από ταινίες μικρού μήκους, ίσως και να έκανε αρκετούς φαν τους να αρχίσουν να ελπίζουν και πάλι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης