Ενώ η περιοδεία της έφτασε στο τέλος της, η Μαντόναέκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο εξώφυλλο περιοδικού.
Η σταρ της ποπ φωτογραφήθηκε για το «Re-edition», όμως αυτή τη φορά δεν πόζαρε μόνη της. Στο πλευρό της ή μάλλον στο κρεβάτι της και ξαπλωμένος στα πόδια της, ποζάρει ο ηθοποιός Αλμπέρτο Γκέρα.
Η διάσημη τραγουδίστρια εμφανίζεται στα στιγμιότυπα με βαθύ ντεκολτέ, μίνι φορέματα και εντυπωσιακά καπέλα.
Μπροστά της έχει τη Βίβλο, ενώ από τα χέρια της κρέμεται ένας μεγάλος σταυρός. Η ίδια δημοσίευσε τις φωτογραφίες και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Μαντόνα έγραψε: «Κάνει ζέστη στο Μεξικό».
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.